[html] Stały obrazek.....

0

Czesc...już dawno niczego nie pisałem :) .... i trzeba przerwać to milczenie.... Mam takie pytanko... Jak zrobić by obrazek nie przesówał się razem z tekstem gdy ktoś sobie sówaczkiem będzie przewijał...

ps. tylko aby ten obrazek nie był tłem strony......

0

troszkę JAŚNIEJ proszę

0

www.klaja.prv.pl/ruch.html tu są dwa efekty:
1: nieprzesówalne się tło
2: Po najechaniu na obrazek on rozjaśnia się

jak byś mógł połączyc mi te efekty....to byłbym BARDZO wdzięczny :) ...

0

co do pierwszego.... zaproponuję style:

BODY {background-image: url(http://www.obrazki.com/obraz.jpg); background-attachment: fixed}

Bez styli tez sie da, ale nie pamiętam jak :)

0

Ktos chyba nie przeczytałeś dokładnie pytania...

ps. tylko aby ten obrazek nie był tłem strony......

a to co ty napisałeś to ja podałem w przykładzie... nad twoim postem...ale i tak dzięki za pomoc :)

0

oki już sobie poradziłem :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1