Witam
Mam do was pewne pytanko.
Ponieważ trochę już napisałem stronek używając angulara i mam pewien problem z jedną rzeczą
Ostatnio postanowiłem napisać małą aplikację za pomocą angulara + .net core api gdzie użytkownikowi po zalogowaniu pokazywały się zadania, jakie ma wykonać, jakie ma do wykonania itp.
Podczas pisania tej stronki musiałem zrobić oddzielny navbar do logowania i oddzielny do aplikacji po zalogowaniu i tutaj mam do was pytanie.

Czy tak ogólnie się robi, czy ja może ja stosuję tylko taką metodę?
W kodzie to wygląda tak:

<body>
  <div class="container-fluid">
    <app-nav-menu-login *ngIf="!isLoginIn()"></app-nav-menu-login>
    <app-nav-menu *ngIf="isLoginIn()"></app-nav-menu>
    
    <router-outlet></router-outlet>
  </div>
</body>

Ogólnie strona na tym działa, ale czy można wykonać to jakoś schludniej?
Bardzo bym chciał popracować nad przejrzystością kodu. Więc jeżeli ktoś miałby jakieś porady dotyczące porządkowania kodu to będę bardzo wdzięczny :)