Problem ze zmianą wartości wodpress.

0

Witam mam nietypową sytuację muszę zmienić nazwę ulicy na stronie opartej na wordpressie tylko jest taki problem, że właściciel nie zna ani loginu ani hasła do wp-admin mam dostęp tylko do ftp. Nie jestem obeznany w tej technologii ale czytałem, że gdy treść jest generowana przez get_content() get_header() i tak dalej to z poziomu ftp nic nie zdziałam, a jest tak generowane. Jakieś pomysły co mogę zrobić ?

0

Dopisać funkcję JS, która podmieni treść po załadowaniu.

0

To co chce zmienić jest w klasie "x" przeszukując wszystkie pliki takich klas "x" jest bardzo dużo skąd mam wiedzieć, że to akurat ta klasa. Masz jakiś pomysł jak znaleźć w jakim pliku to jest? Do tego ta cała klasa jest strasznie duża + tam jest podpięty formularz nie wiem czy od tak będę mógł sobie zmienić jedną wartość z tego.

1

Dzięki FTP masz dostęp do configów, dzięki configom masz dostęp do bazy danych, dzięki bazie danych masz dostęp do haseł.

0
Markuz napisał(a):

Dzięki FTP masz dostęp do configów, dzięki configom masz dostęp do bazy danych, dzięki bazie danych masz dostęp do haseł.

Mam wp-config tylko teraz dostęp do bazy powinienem mieć przez panel na stronie gdzie wykupuje hosting tak ? Czy są jakieś programy dzięki którym nie muszę wchodzić do tego panelu ?

0

Pewnie jest jakiś panel do tego po stronie hostingu, możesz też użyć programu.

0

Polecasz jakiś program ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1