Pytanie odnośnie tworzenia stron komercyjnych w WordPress, Elementor

0

Cześć,
Jestem laikiem w dziedzinie tworzenia stron internetowych.

Chciałem zapytać się odnośnie kilku tematów i uzyskać na nie odpowiedź, gdyż nie mogę znaleźć na nie odpowiedzi.

  1. Czy w Elementor można tworzyć komercyjne strony internetowe?
  2. Czy można znaleźć gdzieś darmowe szablony / motywy dla Elementora, które są objęte licencją komercyjną (strona, która będzie działała, będzie generować zyski (np. Strona internetowa firmy), więc rozumiem, że musi to być szablon dla działań komercyjnych?
  3. Jeśli nie mam przygotowanego własnego pliku PSD szablonu, czy istnieje sposób na stworzenie przez Elementor własnego szablonu / motywu?
    Czy działa to tylko w taki sposób, że muszę mieć szablon do korzystania z Elementora?
  4. Czy strony tworzone przez Elementor (bez gotowego szablonu, ale także bez własnego PSD) od podstaw mogą być sprzedawane na rynku?

Dziękuję bardzo za odpowiedzi.

0

Możesz sprzedawać takie ulepy, ale jednak rynek będziesz miał znacznie ograniczony.

0
czysteskarpety napisał(a):

Możesz sprzedawać takie ulepy, ale jednak rynek będziesz miał znacznie ograniczony.

Bardzo ogólna odpowiedź, ale dziękuję :)

A odnośnie tego pytania:
"Jeśli nie mam przygotowanego własnego pliku PSD szablonu, czy istnieje sposób na stworzenie przez Elementor własnego szablonu / motywu?"

2
kamey napisał(a):

"Jeśli nie mam przygotowanego własnego pliku PSD szablonu, czy istnieje sposób na stworzenie przez Elementor własnego szablonu / motywu?"

Pewnie istnieje, ale jest to znacznie ograniczone, takie strony są mało wydajne i ciężko wycisnąć dobry wynik w testach, tam po prostu wciskasz na chama snippety html/css/js za pomocą php.
Na dłuższą metę kupa, tym bardziej, że wymagania klientów cały czas rosną.

0

Spodziewam się tego. Dzięki za wyjaśnienie :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1