Nie rozsuwa mi się toggler.

0

Witam, robie responsywny szablon na eBaya i po zmniejszeniu strony nie rozwija mi się toggler. Kiedy miałem zewnętrzne cssy wszystko działało. Teraz spakowałem cssy do pliku htmla i toggler mi się nie rozsuwa. Wklejem kod całego nava.```

			  	<nav class="navbar navbar-light bg-white navbar-expand-lg">

                    <a class="navbar-brand" href""><img src="img/shoplogo.png" width="auto" height="110" margin-left="200" class="d-inline-block"></a>
              

                    <button class="navbar-toggler" type="button" data-toggle="collapse" data-target="#mainmenu" aria-controls="mainmenu" aria-expanded="false"> 
                    	<span class="navbar-toggler-icon"></span>
                    </button>


                    <div class="collapse navbar-collapse" id="mainmenu" style="margin-left: 15px;">
                    	
					     <ul class="navbar-nav mr-auto">
					     	<li class="nav-item" active>
					     	<a class="nav-link" href="#">eBay Shop</a><li>
					     	
					 

					     	<li class="nav-item">
					     	<a class="nav-link" href="">Bewertungsprofil</a></li>

					     	<li class="nav-item">
					     	<a class="nav-link" href="">Weitere auktionen</a></li>

					     	<li class="nav-item">
					     	<a class="nav-link" href="">Michseite</a></li>
					     </ul>


                        </div>


                       <div class="socialmedia" style="margin-right: 15px;">
			               <div class="fb" style="display: inline-block;"><a href="https://www.facebook.com/fargographicsstudio"><i class="icon-facebook"></i></a></div>
			               <div class="instagram" style="display: inline-block;"><a href="https://www.facebook.com/fargographicsstudio"><i class="icon-instagram"></i></a></div>
			               <div class="google" style="display: inline-block;"><a href="https://www.facebook.com/fargographicsstudio"><i class="icon-gplus"></i></a></div>
			           </div>


                   


                    </div>

                </nav>
1

A czy możesz wrzucić działającą (z zewnętrznymi stylami) wersję na http://jsfiddle.net? Myślę, że jak to zrobisz, to damy radę przerobić to na wersję ze stylami osadzonymi w HTML :)

0

A dodałeś

    <script src="https://code.jquery.com/jquery-3.3.1.slim.min.js" integrity="sha384-q8i/X+965DzO0rT7abK41JStQIAqVgRVzpbzo5smXKp4YfRvH+8abtTE1Pi6jizo" crossorigin="anonymous"></script>
    <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/popper.js/1.14.7/umd/popper.min.js" integrity="sha384-UO2eT0CpHqdSJQ6hJty5KVphtPhzWj9WO1clHTMGa3JDZwrnQq4sF86dIHNDz0W1" crossorigin="anonymous"></script>
    <script src="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.3.1/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-JjSmVgyd0p3pXB1rRibZUAYoIIy6OrQ6VrjIEaFf/nJGzIxFDsf4x0xIM+B07jRM" crossorigin="anonymous"></script>

Po dodaniu tych zależności u mnie działa

0

Przy height i margin-left nie masz żadnych jednostek, przy zastosowaniu px trzeba mieć świadomość, że są to wartości stałe w odróżnieniu od rem, em, vh, vm itp.

0

Jest właśnie jedna sprawa, mianowicie ja na ebayu w szablonie nie moge mieć żadnych elementów aktywnych, czyli jakikolwiek skrypt odpada bo wywala błąd. Jak zaimplementować biblioteki bootstrapa bez używania skryptu ? Wyśle za jakiś czas wersje z działajjącym togglerem, ale w międzyczasie się skapłem że i tak nie mogę mieć znaczników, więc mam już drugi problem.

0

No ale jeżeli dana strona/portal blokuje pewne elementy, to raczej tego nie obejdziesz, nieważne czy będziesz starał się podlinkować to jako zewnętrzny JS/CSS, czy jeśli osadzisz to inline.

0

No okej, toggler nie działa mi również na localu. Są responsywne szablony na eBayu, to nie wiem w jaki sposób są one robione bez bootstrapa ?

0
GUNSHOT napisał(a):

No okej, toggler nie działa mi również na localu. Są responsywne szablony na eBayu, to nie wiem w jaki sposób są one robione bez bootstrapa ?

Mógłbyś toggler zastąpić checkboxem i wtedy używac :checked do symulacji js'a.

0

Okej toggler to w tej chwili juz mniejszy problem. Jak zrobić stronę RWD nie używająć bootstrapa ?

0

Tzn bardziej js`a ale żeby bootstrap śmigał to potrzebne są znaczniki script. A eBay nie przepuszcza szablonu który zawiera elementy javascript.

0

Jak zrobić stronę RWD nie używająć bootstrapa

Możesz rzucić okiem tutaj - http://bfy.tw/NqL6 Jest to dość ładnie opisane :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1