[HTML] Wiesz jak w JavieScript z TEXTAREA przenieść te

Odpowiedz Nowy wątek
2003-02-14 14:28

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 17 lat temu

0

Wiesz jak w JavieScript z TEXTAREA przenieść tekst który znajduje się niej do drugiego TEXTAREA pozostawiając tekst wpisany w pierwszym TEXTAREA bez zmian czyli jak przenieść tekst używając Buttona :p

Pozostało 580 znaków

2003-02-14 17:39

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

0

Wiesz jak w JavieScript z TEXTAREA przenieść tekst który znajduje się niej do drugiego TEXTAREA pozostawiając tekst wpisany w pierwszym TEXTAREA bez zmian czyli jak przenieść tekst używając Buttona :p

tak :)

w skrócie:

with(document.nazwa_forma){
nazwa_textarea2.value = nazwa_textarea1.value;
}


Pozostało 580 znaków

2003-02-14 18:00

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Oto kod:

Tutaj skopiuję zaraz poniższy text: Ten text zaraz zniknie ;)
A tutaj wpisz text do skopiowania: ten text zostanie skopiowany

function kopy()
{
a.value = b.value;
}

Przez button:
Przez link: KOPY

A jeżeli chcesz żeby to zadziałało kliknij poniżej;)

Kopyright by Tomkiewicz
www.wolfenstein-best.prv.pl
www.tomkiewicz.prv.pl
www.gildia.8bit.prv.pl

Zapraszam na #wolfenstein


Pozostało 580 znaków

2003-02-14 18:01

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Okurcze. trochę za długo się nad tym męczyłem ;)


Pozostało 580 znaków

2003-02-14 19:21

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

0

Okurcze. trochę za długo się nad tym męczyłem ;)

oj za długo, to co zaprezentowałeś to jest tzw skrypt IE Only


Pozostało 580 znaków

2003-02-14 20:11

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 17 lat temu

0

Dzięki za projekty [cya] [soczek]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0