Rozszenie wysokości elementu

0

Długość i wysokość elementu są podane w jednostkach względnych ex, a co to jest 1ex jest podane przy np. font-size:13px. Czy da się wysokość tego elementu rozszerzyć np.: do 120%.

0

Czy możesz zadać to pytanie jeszcze raz, ale tak, żeby były szanse na zrozumienie, o co Ci chodzi?

0
cerrato napisał(a):

Czy możesz zadać to pytanie jeszcze raz, ale tak, żeby były szanse na zrozumienie, o co Ci chodzi?
Oto kod:

<div id="jeden" style="font-size:12px;">
  <div id="dwa" style="width:12ex;height:12ex;">
    Oto jest zawartość.
  </div>
</div>

Chcę powiększyć wysokość div'a id="dwa" o 120% bez użycia funkcjiscaleY, czy da się to zrobić?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1