import html?

0

Cześć,
planuję zrobić opcje, by użytkownik mógł dodać do strony dowolny kod html (łącznie z działającym js) na przykład z jakiegoś serwisu pogodowego generujący mały obrazek z info o pogodzie. To dla mnie jest jasne.
Nie jest natomiast dla mnie jasne jak w gotowej stronie ten plik(lub ich dowolną ilość) html załączyć.
Znacie jakiś dobry myk na to?

0

co oznacza dodawal? Ma byc w zapisane czy jak?

Dla mnie troche to co robisz jest niebezpieczne, co jezeli zrobie kod ktory bedzie odczytywal cos z dysku? Albo przekierowywal po wejsciu na inna strone?

Powiedz co chcesz osiagnac (biznesowo nie technicznie)

0
fasadin napisał(a):

co oznacza dodawal? Ma byc w zapisane czy jak?

Dla mnie troche to co robisz jest niebezpieczne, co jezeli zrobie kod ktory bedzie odczytywal cos z dysku? Albo przekierowywal po wejsciu na inna strone?

Powiedz co chcesz osiagnac (biznesowo nie technicznie)

ma to być docelowo taki pulpit z widżetami, niektóre będą z wewnętrznego systemu (pochodzące np z czujników w domu itp), ale chciałbym też, by użytkownik mógł tam dokleić element np stąd https://www.booked.net/widgets/weather i podobnych serwisów tego typu.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1