formatowanie warunkowe w css

0

Witam wszystkich

Trochę css'a znam jednak wciąż się uczę chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można napisaną w html tabelę pokolorować warunkowo.
np. tabela ma powiedzmy średnio 20 wierszy i w każdym wierszu jest umieszczony powiedzmy numer jakiegoś zgłoszenia data i status.
Teraz chodzi o to że jak status będzie powiedzmy "zamknięty" to cały wiersz ma pokolorować na czerwono, a jak np "otwarty" to cały wiersz na niebiesko. Jest to możliwe do wykonania bez ingerencji JavaScript i innych języków programowania?
Jeżeli to możliwe prosiłbym również o przykład kodu css chciałbym zobaczyć wizualnie w jaki sposób to pisać.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

1

Zależy;

Nie możesz stylować na zasadzie jeśli wewnątrz elementu znajduje się ... to ..., ale jeśli wrzucisz informacje o zamówieniu do atrybutów wiersza, można kombinować ;-)

PoC: https://jsfiddle.net/9j78v4y5/

0

Z tego co wiem css jest niezależny od treści zawartej w tagach. Może za to opierać się na atrybutach (np klasach, ID) - dlatego możesz sobie zrobić htmla w tym stylu

<td class="first">abc</td>
<td class="second">abc2</td>

i nadawać style tym klasom. Ale zgodnie z tym co piszesz, musisz jakoś odróżniać te elementy - moim zdaniem bez js'a czy jakiegoś backendowego języka nie da rady. Ale mogę się mylić - może ktoś mnie poprawi.

0

Przyznam się szczerze że nie bardzo umiem JavaScript dlatego chciałem uniknąć ale reczne wklepywanie do powiedzmy 100 wierszy klasę bądź inne parametry jest męczące i czasochłonne.
Dlatego szukałem rozwiazania tak jak kolega wyżej zaproponował w JavaScript ale kompletnie jestem zielony.
Znalazłem na internecie coś takiego jednak po napisaniu i zaimplementowaniu nie działa nic nie koloruje. Jakieś sugestie?

$( document ).ready(function() {
    $('#tabela tr').each(function() {
    var stan = $(this).find("td").eq(0).html();
    $this = $(this).find("td").eq(0);
    if(stan =="Niepotwierdzona") {
    	$this.css("background-color","#e80a0a");
    }
    if(stan == "w realizacji") {
    	$this.css("background-color","#0ae839");
   }
    if(stan == "Przyjęte") {
    	$this.css("background-color","#0ae839");
    }
    if(stan == "odrzucone") {
   	$this.css("background-color","#e8780a");
   }    
    console.log(liczba);
	});
});

PS. Na razie kolory są przykładowe aby sprawdzić czy działa.
z góry dziękuję za pomoc.

0

Wrzuć MCVE na jsfiddle.

0
Patryk27 napisał(a):

Wrzuć MCVE na jsfiddle.

    <table data-swhgajax="true" data-swhgcontainer="grid" data-swhgcallback="">
    <thead>
        <tr>
            <th scope="col">
<a data-swhglnk="true" href="/?sort=Numer_reklamacji&amp;sortdir=ASC">nr Reklamacji</a>            </th>
            <th scope="col">
<a data-swhglnk="true" href="/?sort=Akronim_Kontrahenta&amp;sortdir=ASC">Akronim</a>            </th>
            <th scope="col">
<a data-swhglnk="true" href="/?sort=Opis&amp;sortdir=ASC">Opis</a>            </th>
            <th scope="col">
<a data-swhglnk="true" href="/?sort=Data_Zgloszenia&amp;sortdir=ASC">Data</a>            </th>
            <th scope="col">
<a data-swhglnk="true" href="/?sort=Stan&amp;sortdir=ASC">Stan</a>            </th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>

        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLZ-00000001/2011/ZAK</td>
            <td>DETAL</td>
            <td>                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               </td>
            <td>14.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Reklamacja anulowana</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLZ-00000001/2011/ZAK</td>
            <td>DETAL</td>
            <td>                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               </td>
            <td>14.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Reklamacja anulowana</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>12.05.2011 00:00:00</td>
            <td>Zamknieta</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2011/SPR</td>
            <td>HITTECH MULTIN</td>
            <td></td>
            <td>19.04.2011 00:00:00</td>
            <td>Rozpatrzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000004/2011/SPR</td>
            <td>NEVION POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.05.2011 00:00:00</td>
            <td>W realizacji</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000003/2011/INF</td>
            <td>PARTNERTECH POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>20.10.2011 00:00:00</td>
            <td>Potwierdozno</td>
        </tr>
        <tr>
            <td>RLS-00000001/2012/INF</td>
            <td>CORNING POLSKA</td>
            <td></td>
            <td>27.04.2012 00:00:00</td>
            <td>Niepotwierdzona</td>
        </tr>
    </tbody>
    </table>
</tbody>
</table>

nie wstawiłem całego kodu bo ma 9000 linijek określających co ma być w tabelach dane które tutaj są są przykładowe
jeśli potrzebujesz czegoś jeszcze do sprawdzenia to daj znać.

0

Przeczytałeś do czego odnosi się M w MCVE? ;-p

0

Skąd bierzesz te dane?przecież z palca ich nie klepiesz, przynajmniej tak mi się wydaje. Skoro są gdzieś generowane to śmiało możesz tam wprowadzić zmianę, by nadawać klasę dla odpowiednich elementów.

0
Patryk27 napisał(a):

Przeczytałeś do czego odnosi się M w MCVE? ;-p

Fakt zapomniałem się troszeczkę rozpędziłem :D

axelbest napisał(a):

Skąd bierzesz te dane?przecież z palca ich nie klepiesz, przynajmniej tak mi się wydaje. Skoro są gdzieś generowane to śmiało możesz tam wprowadzić zmianę, by nadawać klasę dla odpowiednich elementów.

generalnie nie ja jestem autorem strony a jedynie w ramach nauki zostałem poproszony o pokolorowanie warunkowe wierszy. Ogólnie jest to strona SPA tylko że w skrypty się nie zagłębiam a jedynie w arkusz styli css i końcowy kod html dane są prawdopodobnie pobierane z bazy danych sql przez któryś język programowania. natomiast nawet jeśli została by wygenerowana klasa dla każdego wiersza to zaś pozostaje ręczne wklepywanie w css dla każdej klasy generalnie zakładając temat myślałem że w css jest możliwość napisania jakiegoś if'a ale widocznie się myliłem heh więc pozostaje kwesta pogłówkować nad JavaScript.

0

Przecież @Patryk27 już ci napisał gotowe rozwiązanie.

jedynie w ramach nauki zostałem poproszony o pokolorowanie warunkowe wierszy.

Tzn. kto cię poprosił?

0
LukeJL napisał(a):

Przecież @Patryk27 już ci napisał gotowe rozwiązanie.

jedynie w ramach nauki zostałem poproszony o pokolorowanie warunkowe wierszy.

Tzn. kto cię poprosił?

opiekun który sie mną zajmuje na praktykach.

0

Użyłem metody którą zaproponował @Patryk27 i jest ona dobra jeśli ma się niewiele wierszy w tabeli niestety nie mam bladego pojęcia w jaki sposób to zautomatyzować żeby np powiedzmy na podstawie tego co jest zawarte w wierszu np <td>zamkniete</td> przypisać klase do całego wiersza zamknięte. Jakieś sugestie może?

0

Najpierw ogarniasz ile jest stanów - załóżmy:

  • otwarte -> robisz z tego klase css .state-opened
  • zamknięte -> jw. .state-closed
  • w trakcie -> jw. .state-in-progress
  • oczekujące -> jw. .state-pending
  • anulowane -> jw. .state-cancelled

css

.state-closed { background-color: red; }
...itd itd.

html

<tr class="state-opened">
    <td>...</td>
    <td>...</td>
    <td>Otwarte</td>
</tr>
<tr class="state-pending">
    <td>...</td>
    <td>...</td>
    <td>Oczekujące</td>
</tr>
... itd itd

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1