Problem z edycją postów w wordpress

0

Witam,

mam problem z którym nie spotkałem się nigdy wcześniej. Mianowicie, nie mogę dostać się z poziomu panelu administratora do Strony > Wszystkie strony, ładuje mi się biała strona (/wp-admin/edit.php?post_type=page) i nic. Wyłączyłem wszystkie firewalle. WP stawiane na świeżo, nie wiem czy to nie problem źle ustawionych CHMOD na serwerze.
Proszę o pomoc, wręcz błagam :)

Pozdrawiam

0

poczytaj (i włącz) debugowanie w WP,

define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

zobacz co ci wyskoczy

0
czysteskarpety napisał(a):

poczytaj (i włącz) debugowanie w WP,

define('WP_DEBUG', true);
define('WP_DEBUG_LOG', true);
define('WP_DEBUG_DISPLAY', false);

zobacz co ci wyskoczy

Dodałem, niestety dalej biała strona z pustym źródłem strony.

0

To looknij logi z serwera (PHP error log), tam powinno wszystko wyjść

0
hapertown napisał(a):

To looknij logi z serwera (PHP error log), tam powinno wszystko wyjść

W logach błędów :

 - - [07/Aug/2017:20:35:33 +0200] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 212 "http://www.domena.pl/wp-admin/edit.php?post_type=page" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36"

W logach Apache :

 - - [07/Aug/2017:20:35:33 +0200] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 212 "http://www.domena.pl/wp-admin/edit.php?post_type=page" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_11_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/59.0.3071.115 Safari/537.36"

Pierwszy raz się zetknąłem z czymś takim :(

0

coś instalowałeś, zmieniałeś?
wywal wszystkie wtyczki z folderu (zrób kopie) i zoba jak jest

0

Ale to są logi błędów czy logi dostępu. Bo błędów nie widać.

0

Wejdź do katalogu wp-content/plugins, stwórz sobie tam katalog disabled i przerzuć wszystkie katalogi pluginów do środka.
Gdy już wszystko będzie ok, przywracaj po kolei pluginy. Zobaczysz w ten sposób który z nich się sypie.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1