wordpress maksymalna wielkość dodawanych plików 2GB

0

Witam.

Dodałem do pliku .htaccess wpis :

php_value upload_max_filesize 4000M
php_value post_max_size 4000M

Ale w wordpresie maksymalnie mogę dodać medium 2GB.

Wpisy>Dodaj medium>Dodaj plik.
"Maksymalna wielkość dodawanych plików: 2 GB."

Jak zmienię na:

php_value upload_max_filesize 1234M
php_value post_max_size 1234M

To wyświetla "Maksymalna wielkość dodawanych plików: 1 GB."

Jak chcę dodać większy plik niż 2 GB to jest:

"Plik „cosiktam.rar” przekracza maksymalny dopuszczalny rozmiar plików wysyłanych na tę witrynę."

Gdzie jeszcze można zmienić ten ogranicznik?

1

to co ty dodajesz na tę stronę, nie korzystasz z zewn. hostingu?

0

A dodaje video 8K. Nie nie korzystam.

To wie ktoś jak można rozwiązać ten problem ?

0

możesz spróbować w htaccess, ale takie pliki przesyła się raczej na zewnętrzny hosting aby oszczędzić transfer

0
czysteskarpety napisał(a):

możesz spróbować w htaccess, ale takie pliki przesyła się raczej na zewnętrzny hosting aby oszczędzić transfer

Wybacz, że pytam, ale przeczytałeś w ogóle mojego posta?

Dodałem do pliku .htaccess wpis :
php_value upload_max_filesize 4000M
php_value post_max_size 4000M

Ale w wordpresie maksymalnie mogę dodać medium 2GB.

0

nie zaciągaj plików przez worldpress. Użyj jakieś fillezilla albo totalCommander jak chcesz wrzucić coś na serwer ftp.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1