RWD, przeniesienie DIV-a w inne miejsce.

0

Czy jest możliwość przeniesienia DIV-a z jednego miejsca do drugiego w szablonie RWD? Chodzi o to, aby przy mniejszej rozdzielczość element A z czerwonego DIV-a znalazł się drugim czerwonym DIV-ie, nad DIV-em B.
Dołączam schemat.

Czy sam CSS wystarczy, czy potrzebny jest JS?

0

jest możliwe i sam css starczy

0

Dziękuję za odpowiedź.
A czy możesz mnie naprowadzić jak to zrobić? Co wykorzystać?

0

wpisz w google: "div order rwd" i masz na pierwszej stronie wyniki z rozwiązaniami

0

Dzięki :)

0

W moim przykładzie, mam "przeskoczenie" jednego podrzędnego DIV-a A wgłąb drugiego nadrzędnego DIV-a nad DIV B.
Czyli DIV a zmienia swoje miejsce z jednego DIV-a do drugiego DIV-a. Nie jest to jedynie zamiana miejsc DIV-ów głównych (nadrzędnych).

Mam nadzieje, że napisałem to zrozumiale :)

0

Albo przenosisz div w js/jquery (według mnie gorsza opcja) albo duplikujesz div i ukrywasz go dla danych rozdzielczości a dla docelowych pokazujesz w wybranym miejscu

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1