[js] from listview to edit

0

pewnie tytlul jest napisany blednie, ale nie pamietam jak sie to w htmlu nazywa:)
na weiec co zrobic zeby po zanaczniu pozyucji w tym "listview" zanaczona poz. pojawiala sie w edicie?--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Vroc napisał:
pewnie tytlul jest napisany blednie, ale nie pamietam jak sie to w htmlu nazywa:)
&gtna weiec co zrobic zeby po zanaczniu pozyucji w tym "listview" zanaczona poz. pojawiala sie w edicie?

chyba o to ci chodzi, tak ?

&ltscript language="JavaScript"&gt
function wstawdoedita() {
d = document.form;
d.edit.value = d.opcje[d.opcje.selectedIndex].value;
}
&lt/script&gt
&ltform name="form"&gt
&ltselect name="opcje" onChange="wstawdoedita()" size="4"&gt
&ltoption value="pierwsza"&gtpierwsza
&ltoption value="druga"&gtdruga
&ltoption value="trzecia"&gttrzecia
&ltoption value="czwarta"&gtczwarta
&lt/select&gt
&ltinput type="text" name="edit"&gt
&lt/form&gt
--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

dzieki, sprawdze czy dziala:)--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1