IDE do HTML5 + CSS3 + JS

0

Temat wałkowany milion razy.
Jakie IDE z wbudowanym helpem, funkcją preview?
brackets.io wyglada fajnie, ale sa moze bardziejprofesjonalne (darmowe) odpowiedniki?

0

może webstorm?

0

vim/sublime text.

0
nz napisał(a):

vim/sublime text.

z vimem to chyba byl zart
a sublime nie jest darmowy (70 dolcow kosztuje ;p)

2

z vimem nie żart, choć to bardziej edytor tekstu niż IDE, niemniej - można robić w nim tak zaawansowane rzeczy, że IDE nie nadążąją - ja się na tym nie znam, ale warto zagłębić temat.

0

WebStorm. Oplaca sie kupic.
z darmowych korzystam z Atoma, Brackets i z Vima. Co do Vima, to oplaca sie przelamac i zaczac sie go uczyć. Otwiera oczy na wiele spraw.

0

Bracket, notepad++/qq, geany lub bluefish fajne. Ponoć NetBeans ma własny serwer do sprawdzania skryptów PHP ale nie wiem jak to włączyć.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1