Facebook graph API

0

Próbuje powiększyć zdjęcie profilowe na FB po logowaniu, na różne sposoby, ale ani FB.api("me/picture?type=large ani me/picture/?width=xxx&height=xxx ani dodanie opiektu po "picture"nie działa.
Mam zapisane: FB.api("/me?fields=name,picture" oraz skopiowałem standardowy kod na FB login API. Czy wielkość można określić w procentach?

0

Patrząc na dokumentacje:
https://developers.facebook.com/docs/javascript/reference/FB.api
Twoje zapytanie powinno być w formie:

FB.api('/me', {fields: 'last_name'}, function(response) {
  console.log(response);
});

Mam na myśli brakujący slash :)

Działanie (dostanie większego zdjęcia), możesz sprawdzić w narzędziu jakie udostępnia FB:
https://developers.facebook.com/tools/explorer/?method=GET&path=me%2Fpicture%3Ftype%3Dlarge&version=v2.1

0
artur_waw napisał(a):

Patrząc na dokumentacje:
https://developers.facebook.com/docs/javascript/reference/FB.api
Twoje zapytanie powinno być w formie:

FB.api('/me', {fields: 'last_name'}, function(response) {
console.log(response);
});

> Mam na myśli brakujący slash :)
> 
> Działanie (dostanie większego zdjęcia), możesz sprawdzić w narzędziu jakie udostępnia FB:
> https://developers.facebook.com/tools/explorer/?method=GET&path=me%2Fpicture%3Ftype%3Dlarge&version=v2.1


Slash pominołem, jednak znalazłem to "me?fields=id,picture.type(large)"

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1