Wątek przeniesiony 2014-05-23 14:58 z Java przez bogdans.

Validowanie ankiety - JS nie reaguje

0

Witam, mam problem z sprawdzaniem czy pola w ankiecie są wypłenione, użyłem skryptu JS w pliku PHP jednak nie działa to poprawnie (nie reaguje), wiecie gdzie może popełniłem błąd ? Z góry dzięki za pomoc (wiem, bałagan zlikwidował by CSS :P)

Wstawiam kod:

<?php
header('Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2');
ob_start();




$ANKIETA = <<<PL

<style type="text/css">body{font-family: Arial;}</style>
 <script LANGUAGE="JavaScript">
function ValidateForm(form){
ErrorText= "";
if ( ( form.1_0[0].checked == false ) && ( form.1_0[1].checked == false ) ) 
{
alert ( "Zaznacz odpowiedź w pytaniu 1.0" ); 
return false;
}
if (ErrorText= "") { form.submit() }
}
</script>
    <form method="POST" action="#" onSubmit="ValidateForm(this.form)">
        
        <filedset>
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
            <tr>
            <td colspan=\"2\"><legend><font size="5"><b>Ankieta badania satysfakcji pracowników</b></font></legend></td>
            </tr>
           
                <tr>
                    <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                        <label>1.0 Stanowisko</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="1_0" value="kierownik" >Pracownik na stanowisku kierowniczym</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="1_0" value="pracownik_merytoryczny" >Pracownik merytoryczny</input></td>
                </tr>
                
          
                <tr>
                    <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                        <label>1.1 Jakie kwestie są najczęściej przyczyną stresu i problemów w Pani/Pana pracy ?</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td colspan="2" style="background-color: #e5e6e7;">
                        Wpisz: <br />
                        <textarea rows=5 cols=50 name="1_1"></textarea>
                    </td>
                </tr>
                
           
                <tr>
                    <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                        <label>1.2 Jakie ma Pani/Pan sugestie i uwagi, które mogłyby pomóc w poprawie satysfakcji i motywacji pracowników w urzędzie ?</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td colspan="2" style="background-color: #e5e6e7;">
                        Wpisz: <br />
                        <textarea rows=5 cols=50 name="1_2"></textarea>
                    </td>
                </tr>
            
        
            <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                    <label>1.3 Czy Pani/Pana zdaniem zjawisko kumoterstwa i/lub nepotyzmu i/lub mobbingu występuje w Urzędzie ? <br />
                    Jeśli tak, to dlaczego tak Pani/Pan sądzi ?</label>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #e5e6e7;">
                    Wpisz: <br />
                    <textarea rows=5 cols=50 name="1_3"></textarea>
                </td>
            </tr>
            
       
            <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                    <label>1.4 Jak ocenia Pani/Pan zmiany wprowadzane w wyniku poprzednich badań satysfkacji pracowników ?</label>
                    Jeśli tak, to dlaczego tak Pani/Pan sądzi ?</label>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #e5e6e7;">
                    Wpisz: <br />
                    <textarea rows=5 cols=50 name="1_4"></textarea>
                </td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan=\"2\">
                    <font size="5"><b>Ankieta badania satysfakcji pracowników cz.2 </b></font><br /><br />
                </td>
            </tr>
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.1 Warunki pracy (warunki lokalowe, wyposażenie w sprzęt biurowy, komputerowy, oprogramowanie, warunki socjalne).</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_1_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
        
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.2 Podział środków z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;" "><input type="radio" name="2_2" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_2_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
            
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.3 Czas pracy w urzędzie.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;" style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2.3" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_3_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
            
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.4 Podział obowiązków pomiędzy pracowników w komórce organizacyjnej.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_4_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
            
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.5 Dostępność szkoleń (wewnętrznych, zwenętrznych, e-learing).</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_5_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
            
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.6 Wsparcie zapewniane przez Urząd pracownikom chcącym się dokształcać (studa podyplomowe, studia wyższe, kursy,<br /> nauka języków obcych itd. ).</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_6_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
             
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.7 Możliwość zgłaszania pomysłów i uczestnictwa w działaniach doskonalających.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_7_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
           
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.8 Pozafinansowe sposoby wyrażania uznania za pracę przez przełożonych.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_8_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
          
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.9 Sposób prowadzenia oceny przez bezpośredniego przełożonego .</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_9_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
         
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.10 Adekwatność Pani/Pana wynagordzenia w stosunku do wykonywanej pracy.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_10_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
        
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.11 Przepływ informacji i komunikacji w Urzędzie.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_11_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
 
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.12 Dostęp do przepisów prawa oraz innych informacji niezbędnych w pracy.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_12_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
       
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.13 Sposób wprowadzania zmian w Urzędzie.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_13_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
     
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.14 Styl kierowania Najwyższego Kierownictwa.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_14_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
         
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.15 Styl kierowania bezpośrednich przełożonych.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_15_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
          
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.16 Sposób ustalania celów/zadań indywidualnych dla Pani/Pana.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_16_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
           
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.17 Zakres samodzielności i uprawnień na zajmowanym przez Panią/Pana stanowisku pracy.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_17_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
           
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.18 Możliwość i zasady udziału w zespołach zadaniowych.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_18_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
          
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.19 Przestrzeganie zasad etycznych przez kierownictwo i pracowników Urzedu.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">Na ile <b>ważne</b> są dla Pani/Pana nw. aspekty.</td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19" value="niewazne">1. Nieważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19" value="malo_wazne">2. Mało ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19" value="srednio_wazne">3. Średnio ważne </input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19" value="wazne">4. Ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19" value="bardzo_wazne">5. Bardzo ważne</input></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_19_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            
  
            <table class="tabela" cellpadding="10" style="margin: 0 auto; width: 800px;">
                <tr>
                <td colspan="2" style="background-color: #5D9C29; color: white;">
                 <label>2.20 Jaki jest Pani/Pana ogólny poziom zadowolenia z pracy w Urzędzie.</label>
                </td>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;">W jakim stopniu jest Pani/Pan zadowolony z nw. aspektów.</td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_20_1" value="bardzo_niezadowolony">1. Bardzo niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_20_1" value="niezadowolony">2. Niezadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_20_1" value="Nie mam zdania">3. Nie mam zdania</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_20_1" value="zadowolony">4. Zadowolony</input></td>
                </tr>
                <tr>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"></td>
                	<td style="background-color: #e5e6e7;"><input type="radio" name="2_20_1" value="bardzo_zadowolony">5. Bardzo zadowolony</input></td>
                </tr>
            </table>
            <center>
            <input type="submit" name="submit" value="Wyślij"  style=" font-size: 30px; width: 800px; height: 50px; background-color: red;  color: white; margin: 0 auto; border: 0px;" />
            </center>
        </fieldset>
        
        <input type="hidden" name="checker" value="1" />
    </form>
            
PL;

$head = "Ankieta"; 
$headers = 'MIME-Version: 1.0' . " r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . " r\n";

$body = "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 1.0</td></tr><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['1_0'] . "</td></tr></table><br />"; 
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 1.1</td></tr><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['1_1'] . "</td></tr></table><br />"; 
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 1.2</td></tr><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['1_2'] . "</td></tr></table><br />"; 
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 1.3</td></tr><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['1_3'] . "</td></tr></table><br />";  
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 1.4</td></tr><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['1_4'] . "</td></tr></table><br />"; 
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.1</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_1'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_1_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.2</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_2'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_2_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.3</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_3'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_3_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.4</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_4'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_4_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.5</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_5'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_5_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.6</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_6'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_6_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.7</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_7'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_7_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.8</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_8'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_8_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.9</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_9'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_9_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.10</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_10'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_10_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.11</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_11'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_11_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.12</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_12'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_12_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.13</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_13'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_13_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.14</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_14'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_14_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.15</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_15'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_15_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.16</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_16'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_16_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.17</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_17'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_17_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.18</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_18'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_18_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.19</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_19'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_19_1'] . "</td></tr></table><br />";
$body .= "<table><tr><td colspan=\"2\" style=\"background-color: #5D9C29; color: white;\" >Pyt 2.20</td></tr><tr><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_20'] . "</td><td style=\"background-color: #e5e6e7;\">" . $_POST['2_20_1'] . "</td></tr></table><br />";
$to = "[email protected]"; 

if((isset($_COOKIE['oddano_glos']))){
    echo "Dziękujemy za opinnie. ";
}else{
    if(isset($_POST['checker'])){
        /*(isset($_POST['1_0'])) && ($_POST['1_1'] != '') && ($_POST['1_2'] != '') && ($_POST['1_3'] != '') && ($_POST['1_4'] != '') &&
        (isset($_POST['2_1'])) && (isset($_POST['2_1_1'])) && (isset($_POST['2_2'])) && (isset($_POST['2_2_1'])) && 
        (isset($_POST['2_3'])) && (isset($_POST['2_3_1'])) && (isset($_POST['2_4'])) && (isset($_POST['2_4_1'])) && (isset($_POST['2_5'])) && (isset($_POST['2_5_1'])) &&
        (isset($_POST['2_6'])) && (isset($_POST['2_6_1'])) && (isset($_POST['2_7'])) && (isset($_POST['2_7_1'])) && (isset($_POST['2_8'])) && (isset($_POST['2_8_1'])) &&
        (isset($_POST['2_9'])) && (isset($_POST['2_9_1'])) &&(isset($_POST['2_10'])) && (isset($_POST['2_10_1'])) && (isset($_POST['2_11'])) && (isset($_POST['2_11_1'])) &&
        (isset($_POST['2_12'])) && (isset($_POST['2_12_1'])) &&(isset($_POST['2_13'])) && (isset($_POST['2_13_1'])) &&(isset($_POST['2_14'])) && (isset($_POST['2_14_1'])) &&
        (isset($_POST['2_15'])) && (isset($_POST['2_15_1'])) && (isset($_POST['2_16'])) && (isset($_POST['2_16_1'])) && (isset($_POST['2_17'])) && (isset($_POST['2_17_1'])) &&
        (isset($_POST['2_18'])) && (isset($_POST['2_18_1'])) && (isset($_POST['2_19'])) && (isset($_POST['2_19_1'])) && (isset($_POST['2_20'])) && (isset($_POST['2_20_1']))*/
        if((isset($_POST['1_0']))){
            echo "Dziękujemy.";
            $res = mail($to, $head, $body, $headers);
            if($res){
                echo " Ankieta wysłana poprawnie."; 
            } else {
                echo "Wystąpił problem z wysłaniem ankiety, prosimy o kontakt z informatykiem."; 
            }  
            setcookie("oddano_glos");   
        }else{
            echo "<center><font color=\"red\" size =\"12px\"><b>Prosimy przed wysłaniem obowiązkowo wypełnić wszystkie punkty Ankiety !</b></font></center>";
            echo $ANKIETA;
             
        }
    } else {
        echo $ANKIETA;
    }
}


?> 
0

Forum to nie parser... Skoro JS nie reaguje, to masz gdzieś w nim błąd.
Stawiam, że tu:

if (ErrorText= "") { form.submit() }

brak średnika.

0
Marcin.Miga napisał(a):

Forum to nie parser... Skoro JS nie reaguje, to masz gdzieś w nim błąd.
Stawiam, że tu:

if (ErrorText= "") { form.submit() }

brak średnika.

Poprawiłem, ale dalej jest to samo :/

1
Marcin.Miga napisał(a):

Forum to nie parser... Skoro JS nie reaguje, to masz gdzieś w nim błąd.
Stawiam, że tu:

if (ErrorText= "") { form.submit() }

brak średnika.

Bardziej to, że tu jest przypisanie do ErrorText a nie porównanie.

0

przez te wciecia ciezko stwierdzic, bo nie ma tez deklaracji tej zmiennej ErrorText i ogolnie KONSOLA twoim przyjacielem, tam znajdziesz pewnie wiecej bledow, ktore tutaj ciezko wychwycic ze wzgledu na brak wciec i porzadku w kodzie;

poza tym to:

form.1_0[0].checked

nie przejdzie

a do tego zostawiles dwa sredniki kolo siebie w formularzu, co wywala ci pol htmla. nie powiem ci gdzie , a sam latwo znajdzie jak odseparujesz html od php jak czlowiek:)

0

O koleś...

Zamiast drukować kilometrowy plik HTML, po prostu wsadź go sobie w plik HTML, a potem daj echo file_get_contents('szablon.html');

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1