[JS] przeslac formularz bez otwierania strony...

0

Jak mozna przeslac do formularz w jezyku js bez otwierania strony docelowej?

Chcę formularz wyslac do bramki sms, ale jednoczesnie pewne informacje do innego pliku prowadzącego statystyki ;)
A chodzi o to, zeby użytkownik nie zobaczyl.

Pomozecie?

0

kondziop napisał:
Jak mozna przeslac do formularz w jezyku js bez otwierania strony docelowej?
&gt
&gtChcę formularz wyslac do bramki sms, ale jednoczesnie pewne informacje do innego pliku prowadzącego statystyki ;)
&gtA chodzi o to, zeby użytkownik nie zobaczyl.
&gt
&gtPomozecie?

to może podzielić stronę na dwie ramki jedna 100% a druga 0%
i w tej 0% wywołać skrypt co dodaje do statystyk--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1