Czy da się pobrać parametr (WWW;JScript)

0

Robię stronkę www mojego klubu tanecznego (AKTT "Ametyst" Lubań") i nie wienm czy da się pobrać parametr z wywołania strony (np 'action' z wywolania 'http://www.4programmers.net/forum/message.php?action=new') i w zależności od niego ustawić jej wygląd (Kliknij na http://www.prezydent.pl/poc/i[...]0chodzi!&lt/center&gt )
Czy da się to zrobić nie posiadając serwera udostępniającego perla ani php?
Ja swoje www zazwyczaj udogkonalam Jscript'em.--Sebo +)
(D3)

0

Tak da się to obsłużyć JS-em.
Patrz: window.location.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0