Przekierowania htaccess

0

Witam,
Mam taki problem, że przekierowałam sobie stronę http://www.moja-strona.org/ na katalog /design/, gdzie mam wszystkie pliki dotyczące danej strony http://www.moja-strona.org/design/jedną wadę - jak wchodzę na http://www.moja-strona.org/design/ mam to samo co tu http://www.moja-strona.org/, czego nie chcę, bo Google może uznać to jako duplicate content. Czy można jakoś ustawić w htaccess, aby w ogóle nie działa strona pod http://www.moja-strona.org/design/, czyli nie był w ogóle wyświetlany ten katalog, na który przekierowuję?

Na razie mój htaccess umieszczony w głównym katalogu www/ wygląda tak:

RewriteEngine on
RewriteRule ^([^/]*)$ /design/$1 [L,QSA] 

Będę wdzięczna za pomoc.

0

Wystarczy HTTP 301 Moved Permanently (google, nie znam sie i nie znosze apache)

0
Kwpolska napisał(a)

Wystarczy HTTP 301 Moved Permanently (google, nie znam sie i nie znosze apache)

Google nie zna dokładnej odpowiedzi na moje pytanie. Na wielu forach o to pytają i nikt jeszcze nie udzielił konkretnej odpowiedzi. Dzięki :)

0

napisz odpowiednią zasadę, na końcu dając [R=permanent,L] (czy mowilem juz ze mod_rewrite ssie?)

0

Dziękuję już działa :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1