skrypt (javascript) start/stop ?

0

Witam mam skrypt javascript / jquery i przesuwa on mi kilka fotek na ekranie , potrzebuje teraz żebym mógł
go stopować po naciśnięciu jakiegoś przycisku i startować po kliknięciu innego za wszelaką pomoc z góry podziękować !! [browar]

<script type="text/javascript">
(function($) {
	$(function() {
		$("#scroller").simplyScroll({
			speed: 3,
		});
		
	});
})(jQuery);
</script>

0

sciagnales jakistam plugin, nie poczytales manuala i od razu na forum?
na stronie pluginu masz przyklady - tam masz przesuwanie/stop po nacisnieciu
ale po co to czytać no nie?

0

Mi nie chodzi o przesuwanie/stop tylko o start/stop .

A dokładniej o to żeby skrypt działał cały czas do kliknięcia przycisku a tam jest tylko przykład ze strzałkami i żeby to działało trzeba mieć kursor nad strzałką a ja tak nie chce dlatego napisałem start/stop .

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1