Wrzuta - sciaganie plikow

0

Nie działa już metoda na podmianę linku /sr/f/. Znacie jakiś sposób na pobranie mp3?

0

http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=142119&start=20

Od razu odpowiadam na pytanie jak pobrać XMLa - funkcją file_get_contents()
I od razu odpowiadam na pytanie jak przeparsować XMLa - regexpem, albo załadować do simplexml (google: simplexml site:php.net)

0

W C# z xml będzie trochę inaczej, ale chodziło mi o metodę wiec wielkie dzięki ;)

0

Odtwarzacze flashowe odtwarzają pliki przechowywane na dysku, więc bez ściągania masz ją na dysku. Wejdź do folderu gdzie masz ciasteczka przeglądarki i tam plik o większej wadze niż pozostałe to Twój plik, wystarczy dopisać .mp3 i gra muzyka. Pozdrawiam.

0
corey napisał(a)

Odtwarzacze flashowe odtwarzają pliki przechowywane na dysku, więc bez ściągania masz ją na dysku. Wejdź do folderu gdzie masz ciasteczka przeglądarki i tam plik o większej wadze niż pozostałe to Twój plik, wystarczy dopisać .mp3 i gra muzyka. Pozdrawiam.

Trochę zrozumienia się przydaje, on chce to zrobić...

pearl napisał(a)

W C#

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1