Firefox i DIV uciekający na dół strony

0

Cześć,
Mam wielki problem którego nie umiem ogarnąć kod pisany linijka po linijce i niby wszystko ok ale tylko na pozór. Problemu tego nie ma w IE jest natomiast w firefoxie.
Jak wejdzie sie na strone http://www.nowotarski.eu/asinet to układ strony jest ok, ale dopisując do adresu /index.php?page=costam to prawa kolumna ucieka na dół, a prostuje ją ponowne odświeżenie strony i znów jest ok dopóki nie zmienimy page= na coś innego. Proszę o pomoc ;[

0

position: relative dla prawej kolumny rozwiazal problem;

0

a jednak nie pomogło,proszę o pomoc

0

daj screeny i źródła strony działającej i nie działającej. zrobimy diff

0

Masz jakiś podejrzany JS na stronie? Sprawdź czy wszystkie tabelki są zakończone.
Poza tym ja zmieniam sobie $_GET['page'] bez problemu na FF 3.0.

  • Note: Na tym forum używamy głównie pseudo-HTMLa
    Pogrubienie: <b></b>
    Obrazek: <img></img>
0

na stronie nie ma w ogóle ani linijki Java Scriptu, czysty html, css i na starcie 3 linijki php:
session_start();
ob_start();
$page = $_GET['page'];

I jedna tabelka myślę że zakończona .... mówisz że u Ciebie nie dzieją się takie cyrki na FF 3.?

0

zrobiłem test i na Operze i Google Chrome nie ma tego problemu. Jak na razie tylko Firefox coś dziwnie się zachowuje

0
ensimek napisał(a)

zrobiłem test i na Operze i Google Chrome nie ma tego problemu. Jak na razie tylko Firefox coś dziwnie się zachowuje

U mnie na ff 3.0.10 tez jest ok. A masz adblock-a albo cos podobnego włączone? Ew firebug? jesli tak spróbuj wyłączyć.

0

Personalny problem zapewne. Załatw se świeżą edycję i sprawdź (wywal cały rejestr w mozilli i odinstaluj)

0

Chyba że to problem Visty. Bo zainstalowałem na świeżo po czyszczeniu rejestru Firefoxa 3.0.10 a potem 3.5 beta4 i na ob u ten sam problem :/

0

u mnie ucieka po zmniejszeniu rozmiaru - Ctrl + "-" a to pewnie dlatego że dane są na styk
lepiej dać piksel luzu między kolumnami - przy takim układzie i tle nie powinno być problemu

0

zrobienie jedno-pikselowej spacji pomiędzy kolumnami nie wprowadza zmian. Div dalej ucieka na dół. ;-[

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1