Bibliotek PEAR sam nie wiem co

0

Witam serdecznie wszedzie szukam od wczoraj i nic nie moge sobie poradzic z PEAR mysle ze to włąsnie to forum da mi odp bede wdzieczny z góry ok do rzeczy mam plik napisany

<?
require_once 'QuickForm.php';

$empty_form = new HTML_QuickForm('emptyForm');
$empty_form->addElement('header', 'hdrTest', 'Pusty formularz');
$empty_form->display();




?>

i wywala mi błedy



Warning: main(HTML\QuickForm.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in c:\usr\krasnal\www\index1.php on line 2

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'HTML\QuickForm.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in c:\usr\krasnal\www\index1.php on line 2

szukałem w google byly przykłady jak zobic robiłem tak rozpakowałem paczke do c:\php\PEAR w windows zmieniłem php.ini include_path na sciezke do c:\php\PEAR i nic pomóżcie mi prosze was .....

0

Ale on nie szuka w C:\php\PEAR tylko w C:\php5\PEAR.

0

wiec jak mam to zrobic ciagle nic kurcze niech ktos kto sie na tym zna napisze

0

wiec jak mam to zrobic ciagle nic kurcze niech ktos kto sie na tym zna napisze

0

rozpakowałem paczke do c:\php\PEAR

Ktos napisał(a)

Ale on nie szuka w C:\php\PEAR tylko w C:\php5\PEAR.

Strzelaj...

0

Ban na IP za spam?
Wrzuć i tam i tam - sprawdź metodą prób i błędów.

0

to nie spam przypadek strona sie ładowala i ładowała a ja ja odświerzałem ;/.....

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1