pobranie loginu

0

Witam wszystkich

Gdzie i jak ustawić login, gdy wyświetlam :

    	<p>AUTH_USER : <?php echo $_SERVER['AUTH_USER'] ?><br>
	REMOTE_USER : <?php echo $_SERVER['REMOTE_USER'] ?><br>
	LOGON_USER : <?php echo $_SERVER['LOGON_USER'] ?><br></p>

widze pustki. Dlaczego na serwerze localhost nie widać loginu ?

0

lol, lukasz nie masz pojęcia o języku i się udzielasz ? co ty poprawiłeś ? nawiasy dodałeś ? xD

@autor: sprawdź:

<?php print_r($_SERVER); ?>
0

przecież pisze że są pustki, dlaczego na każdym koncie localhost brak loginu ? Przecież PHP pobiera to z systemu, czyż nie ?

0
lukasz1235 napisał(a)

Za bardzo nie miałem czasu się wgłębiać, więc tylko poprawiłem błędy składniowe.

ale przecież tam nie ma żadnych błędów składniowych :|

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1