Miejsce

0

Witam. Mógłbymiktos sponsornac 10 MB serva z PHP i MySql? pod witryne: www.wedwoje.free.komrel.net

0

A ja potrzebuje lecencje delphi :) :) :)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

ja moge przyjac 1e5 - 1e6 PLN. moze byc gotowka lub przelew na konto--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: naciśnij F1

0

pq napisał:
ja moge przyjac 1e5 - 1e6 PLN. moze byc gotowka lub przelew na konto
&gt
&gt--
&gtPawel {Delphi6 }
&gt
&gtPo pierwsze: naciśnij F1

Ej pq co znaczy 1e5- 1e6 ???? i nie kapuje chcesz coś sprzedać czy jak?

0

pq napisał:
ja moge przyjac 1e5 - 1e6 PLN. moze byc gotowka lub przelew na konto
&gt
Pq: To podaj numer tego konta ... ale odwdzieczysz sie licencja nie ? --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

ZIOMBER, jak ty programujesz te kompy, jak takich podstaw nie znasz? :-) :-)

1e5 to 105 czyli 100 000
1e6 to 10
6 czyli milion

&gtPq: To podaj numer tego konta ... ale odwdzieczysz sie licencja nie ?

no pewnie, ale oplaci Ci sie kupic u mnie licencje za 100 000 zl zamiast w borlandzie za 12 czy 13 000 za Enterprise?--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: naciśnij F1

0

hm... A może to w trybie szesnastwowym podane 1E5 i 1E6 :-)

0

hehe nigdy bym nie zgadł :) ej pq ty jesteś przecież ardziej doświadczony życiowo ;) gdzieś tak +14 lat :]

a jeżeli chodzi o potęgowanie to jasne wiem co to ^ :]]] ale po raz pierwszy z "E" jezeli to będzie na matmie to spoko :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1