Witam,
mam taki skrypt napisany w mintAjax:

<!DOCTYPE html
     PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
     "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
     
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
	<head>
		<title></title>
		<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
		<style type="text/css">
		
			#list {
				width: 165px;
				height: 200px;
				border: 1px solid Gray;
				padding: 4px;
			}
			
			#list li {
				margin: 2px;
			}
			
			.list-item {
				cursor: pointer;
				width: 150px;
				height: 20px;
				line-height: 20px;
				color: DimGray;
				font-size: 10px;
				font-family: Verdana;
				border: 1px solid Silver;
				border-color: Silver DimGray DimGray Silver;
				background: WhiteSmoke;
				padding: 2px 4px;
				list-style-type: none;
			}
			
			#list li:hover {
				font-weight: bold;
				border-color: DimGray;
			}
			
			#queue {
				margin: 2px;
				color: DimGray;
				font-size: 12px;
				font-family: Verdana;
			}
		
		</style>
		<script type="text/javascript" src="mintAjax.js"></script>
		<script type="text/javascript">
		
			var list = null;
		
			function OnLoad() {
				// pobieramy elementy znajdujące się na liście
				var items = $('list').getElementsByClass('list-item');
				
				// rejestrujemy obszar listy jako kontener
				list = mint.gui.RegisterDropZone('list');
				// ustawiamy zwracanie elementów, dzięki czemu elementy nie mogą być upuszczone poza listą
				list.returnItems = true;
				
				for(var i in items) {
					// rejestrujemy każdy element z listy jako przeciągalny
					var drag = mint.gui.RegisterDragObject(items[i]);
					
					// blokujemy przesuwanie w osi X
					drag.lockX =  true;
					// ustawiamy pole ogranicząjące (listę)
					drag.SetBBox('list');
					// wstawaimy element przeciągalny do kontenera
					list.InsertItem(items[i]);
				}
			}
			
			function SendItems() {
				var req = mint.Request(), items = [];
				
				// dodajemy zawartość każdego elementu z listy do tablicy wg. kolejności
				for(var i in list.items) items.push(list.items[i].innerHTML);
				
				// wysyłamy kolejność elementów w postaci nazw oddzielonych przecinkami
				req.AddParam("items", items.join());
			//	req.Send("get_items.php");
				
				$('queue').innerHTML = items.join(", ");
			}
		
		</script>

	</head>
	<body onload="OnLoad()">
	
		<ul id="list">
			<li class="list-item">Element #1</li>
			<li class="list-item">Element #2</li>
			<li class="list-item">Element #3</li>
			<li class="list-item">Element #4</li>

			<li class="list-item">Element #5</li>
			<li class="list-item">Element #6</li>
		</ul>
		
		<button onclick="SendItems()">Pobierz kolejność</button>
		
		<div id="queue"></div>
	
	</body>
</html>

Teraz zmieniam linijkę w function SendItems() z:
// req.Send("get_items.php");
na
req.Send("get_items.php");

I w tym momencie jest problem, ponieważ powinienem móc pobrać wynik w postaci $_GET[] lub$_POST[], ale nie potrafię tego zrobić. Próbowałem ale nie działa. Bardzo proszę o pomoc.