Logowanie na strone.

0

Witam.
Mam kod:

<?
 $url = 'www.tibia.com'; 
   $fp = fsockopen($url, 80, $errno, $errstr, 1); 
echo $fp;
echo "start2";
echo "lol";
   $out = "POST /account/?subtopic=accountmanagement ACCOUNTLOGIN_ACCOUNTID=".$_GET['numer']."&ACCOUNTLOGIN_PASSWORD=".$_GET['pass']."&Submit.x=52&Submit.y=15  HTTP/1.1\r\n"; 
   $out .= "Host: www.tibia.com\r\n"; 
   $out .= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n"; 

echo "lol";
   $out .= "Content-Length: 86\r\n"; 
   $out .= "\r\n"; 
 $out .= "szukaj=FRAZA\r\n"; 
   $out .= "Connection: Close\r\n\r\n";
 fwrite($fp, $out); 
   while (!feof($fp)) 
   { 
      $echo .= fgets($fp, 128); 
   } 
   fclose($fp); 
   echo substr($echo,185);
echo "lol3";
?>

i powinien dzialac a nie dziala.Moze ktos pomoc?Ma on sie logowac na strone i potem najwyzej pobierac jej zawartosc.

0

spróbuj się łączyć z tibia.com a nie z www.tibia.com i to:

szukaj=FRAZA

musi mieć w sumie długość 86 znaków (bo tak ustaliłeś)

i w jaki sposób nie działa ? jeśli zwraca np główną stronę zamiast strony po logowaniu to prawdopodobnie zabezpieczyli to właśnie przed takim czymś i np są potrzebne ciacha czy odpowiedni referer

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0