Wysyłanie pakietu

0

Siema

Mam problem chcę zrobić taką stronę że jeśli ktoś wejdzie na tą stronę to z jego komputera zostanie wysłany taki pakiet

POST /add_glos.php HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, application/xaml+xml, application/vnd.ms-xpsdocument, application/x-ms-xbap, application/x-ms-application, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */*
Referer: MWMWM
Accept-Language: pl
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
UA-CPU: x86
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; FDM)
Host: MWMWM
Content-Length: 23
Connection: Keep-Alive
Cache-Control: no-cache
Cookie: check=444bcb3a3fcf8389296c49467f27e1d6; PHPSESSID=f99e9d2144d5a3e6c0dc6fd81ee5d730

MWMWM

W miejsce MWMWM są adresy i parametr.
Jak bym mógł taki skrypt wykonać

0

fsockopen + fwrite.

Btw Content-Length musi odpowiadać długości tego ,,MWMWM``

0

Z komputera odwiedzającego taki pakiet?
Raczej to nie możliwe.

0

Z komputera odwiedzającego taki pakiet?
Raczej to nie możliwe.

Właśnie o takie coś mi chodzi

0

a musi być z komputera odwiedzającego? dowolnym językiem Server Side wyciagniesz dane o przeglądarce akceptowanych typach itp (oraz wiele wiecej i wyślesz je gdzie trzeba z odpowiednimi nagłówkami) bo z samej przegladarki usera to nie da rady jak już Ktoś napisał wysłać danych w ten sposób. Takie rzeczy to tylko w erze

0

a musi być z komputera odwiedzającego? dowolnym językiem Server Side wyciagniesz dane o przeglądarce akceptowanych typach itp (oraz wiele wiecej i wyślesz je gdzie trzeba z odpowiednimi nagłówkami) bo z samej przegladarki usera to nie da rady jak już Ktoś napisał wysłać danych w ten sposób. Takie rzeczy to tylko w erze

Chodzi mi o to żeby wysłał taki pakiet aby duga strona "myślała" że ta osoba weszła i uzupełniła formularz na ich stronie.

Zdaje mi się że raczej się da takie coś zrobić (gry online w java tak działają)

0

curl?? czytał o tym? a jak nie to mam wrazenie ze próbujesz jakiegoś bakcyla wyprodukować :|

0

no to próbuj w javie, ale chyba też są jakieś zabezpieczenia, chociaż nie wiem

curl nic tu nie pomoże
jest jeszcze jedna opcja, nie wiem czy cię satysfakcjonuje - podanie się za serwer proxy - podesłanie formularza razem z nagłówkami X-Forwarded-For itp.

0

A wiecie może czy w flashu by się dało?? Bo chodzi mi żeby to było przez stronę.

0

we flashu nie da rady

@down: a co ma piernik do wiatraka ?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0