[javascript]jak odswiezyc obrazek?

Odpowiedz Nowy wątek
2007-01-12 15:13
jaaa
0

Jak odswiezyc obrazkek? załozmy ze mam taką strone:

<html>
<body>
<img src="nic.png" name="nic">
<input type="button" onclick="i tu chciałbym wstawic skrypt ktory odswiezy obrazek o nazwie nic, no ale niewiem jaki.." >
</body>
</html>

Pozostało 580 znaków

2007-01-13 00:06
0
function odswiez(n){
  e = document.images[n]; // mozna tak ?
  e.src = e.src + '?' + Math.floor(Math.random() * 100000);
}

onclick="odswiez('nic')"

Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego<span style="color: white">

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0