[js] Preladowanie obrazkow

Odpowiedz Nowy wątek
2006-12-27 21:08

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 2 tygodnie temu

0

Witam
Chcialbym zaladowac pare obrazkow razem z ladowaniem sie strony. By pozniej przy onmouseover moc je odrazu podstawiac bez ladowania z netu. W jaki sposob tego dokonac?


Senior Full Stack Developer .NET & Angular

Pozostało 580 znaków

2006-12-28 09:54
Moderator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 8 godzin temu

2006-12-28 10:48

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 2 tygodnie temu

0

Dzieki wielkie.
Dopiero co zaczalem zabawe w web mastera i wlasnie o to mi chodzilo :)


Senior Full Stack Developer .NET & Angular

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0