Wątek przeniesiony 2018-12-17 18:30 z Edukacja przez Ktos.

4Developers

1

Rusza kolejna edycja 4Developers – największego Festiwalu Technologicznego w Polsce!

Uwaga ❗️ Tylko do końca stycznia czekamy na Wasze zgłoszenia #CFP!

✅ Masz pomysł na prezentację?
✅ Chcesz dołączyć do grona prelegentów?
✅ Oraz podzielić się wiedzą z uczestnikami?
Nie zwlekaj! Wypełnij formularz 👇 https://cfp.4developers.org.pl/warszawa/

Jakie ścieżki pojawią się w tym roku?
🔸 .NET
🔸 Architektury aplikacji
🔸 Bottega IT Minds
🔸 Bottega Frontend
🔸 C++
🔸 Cloud Computing
🔸 Data science
🔸 Java
🔸 JavaScript
🔸 PHP
🔸 Python
🔸 Mobile
🔸 Soft Skills & business relations

Widzimy się 8 kwietnia w Warszawie!

Early Birds – bilety w najniższej cenie – są jeszcze dostępne❗➡️ https://4developers2019.evenea.pl ⬅️

0

W jakim miejscu w Warszawie odbędzie się 4developers w tym roku?

0

Był ktoś na poprzednich edycjach? Warto się wybierać?

1

Byłem już od dwóch edycji. Warto.

2

Bylem wczesniej na edycji lokalnej w katowicach i bylo super w tym roku jade do wawy na weekend ;)

0
nie100sowny napisał(a):

W jakim miejscu w Warszawie odbędzie się 4developers w tym roku?

Sangate Hotel Airport

0

Tylko to tutaj zostawię:
Spotkanie 4p na 4developers w Warszawie.

0

Ja byłem rok czy dwa lata temu - więcej już nie pójdę. Ohydne jedzenie z pudełka odgrzewane w mikrofalówce - możecie mnie krytykować, że tu chodzi o wiedzę a nie o jedzenie, ale jedzenie to najwyższa potrzeba człowieka i powinno być przynajmniej przyzwoite a nie coś takiego co podawali na tej konferencji.

0

Ktoś wpada na kawę po obiedzie? Proponuje na sofach przy recepcji hotelu

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1