Prosty program do napisania :( POMOCY!

tymOn
2006-11-01 15:02
tymOn
0

Witam wszystkich!

Potrzebuje pilnie waszej pomocy! Do zrobienia mam program w c++

[!!!] TEMAT:
Program wczytujący 30 elementów z klawiatury i podający w wyniku średnią arytmetyczną elementów nieparzystych.
[!!!] TERMIN REALIZACJI: do 15.11.06

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 15:20

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

200zł i masz zrobiony a jak ci nie pasuje to się weź za naukę leniu śmierdzący!!!


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 15:20

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
tymOn napisał(a)

Witam wszystkich!

Potrzebuje pilnie waszej pomocy! Do zrobienia mam program w c++

[!!!] TEMAT:
Program wczytujący 30 elementów z klawiatury i podający w wyniku średnią arytmetyczną elementów nieparzystych.
[!!!] TERMIN REALIZACJI: do 15.11.06

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

Liczę na Twoją szybką i perfekcyjną wpłatę na moje konto. Ten post to czysta kpina. :-[


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 15:45

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Nie nabijajcie sie tak :P To chyba pierwszy post z tak odlegla data realizacji :) Zazwyczaj to na jutro... :D

pozdrawiam
johny


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 16:34

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Tu masz kod programu:

var
    tymON:osoba;

begin
    if tymON.cechy_charakteru = 'Śmierdzoncy leń' then
        if wątek not in_subforum_praca
            begin
                zwała();
                while not wątek_wyrzucony_do_kosz do
                    pojechanka(random_forum_usr)
            end
        else
            begin
                zwała();
                zlecenie(tymON, desperat_forum_usr);
            end;
end.

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 17:14

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 8 lat temu

0

Ale on chcial w c++ ;-)


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 18:20

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
int main(void)
{
struct TOsoba Osoba = tymOn;

if (Osoba.cechy_charakteru  ==  'Śmierdzoncy leń')
 if (watek != subforum_praca)
    {
     zwala();
     while !(watek_wyrzucony_do_kosz)
     {
      pojechanka(random_forum_user();
     }
    } else
    {
     zwala();
     zlecenie(Osoba, desperat_forum_user);
    }
 return 0;
}

Tłumaczone na szybko, bez kompilatora.

P.S.

MisiekD, strasznie drogi jesteś. Ja to za 199.99 zrobię :>

Ten atek powinien w dziale humory się znaleźć :)


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 18:53

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 7 miesięcy temu

0
tymOn napisał(a)

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

Podsune ci pomysł:

tablica, ulubiona pętla (for, while), liczbe nieparzystą łatwo rozpoznać, bo dzieląc ją modulo 2 daje wynik 1 ( wc operacja modulo to %) i to chyba wszystko czego potrzebujesz. Wczytywanie danych z klawiatury to scanf, wyświetlanie printf... wiecej pomysłów już nie mam. Chyba że wolisz gotowca, to moge podac jeszcze numer konta.

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 19:21

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

Proszę sie zachowywac profesjonalnie kod Pana Oleksego trzeba nieco poprawić
brak jescze definicji paru funkcji ,na razie dopisałem jedną :-D :

#include <string.h>

struct TOsoba {
                 char*cechy_charakteru ;
                 int typ    ;
               } ;
//---------------------------------------------------------

int desperat_forum_user = 0 ;

int Ile_Kasy ;
//---------------------------------------------------------
void zlecenie(TOsoba* o , int param )
{

if( param == desperat_forum_user )
{ 

if ( 0 == (strcmp(o->cechy_charakteru,"Śmierdzoncy leń") ))
{

   Ile_Kasy = 199 ;

}

}

}

//-----------------------------------------------------------         

int main(void)
{
 TOsoba Osoba = {"Śmierdzoncy leń",desperat_forum_user} ;

if ( 0 == (strcmp(Osoba.cechy_charakteru,"Śmierdzoncy leń") ))

 if (watek != subforum_praca)
    {
     zwala();
     while !(watek_wyrzucony_do_kosz)
     {
      pojechanka(random_forum_user();
     }
    } else
    {
     zwala();
     zlecenie(&Osoba, desperat_forum_user);
    }
 return 0;
}

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 19:43

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

0

Syntax error: pojechanka(random_forum_user();

:P


Pozdrawia DzieX

int getRandomNumber() { return 4; }

Pozostało 580 znaków

2006-11-01 23:05

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0
Oleksy_Adam napisał(a)

Ten atek powinien w dziale humory się znaleźć :)

skoro prosisz, to przynajmneij nie poleci do kosza. EOT.


Linuksa, czy innego Uniksa, można opisać za pomocą logiki boolowskiej a nie za pomocą prawdopodobieństwa.

'System szesnastkowy jest wspaniały! W skali od 1 do 10 daję mu E'

extreme safety for Ubuntu:
sudo echo -e 'Defaults targetpw\nDefaults timestamp_timeout=0' >> /etc/sudoers

Pozostało 580 znaków

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0