Prosty program do napisania :( POMOCY!

0

Witam wszystkich!

Potrzebuje pilnie waszej pomocy! Do zrobienia mam program w c++

[!!!] TEMAT:
Program wczytujący 30 elementów z klawiatury i podający w wyniku średnią arytmetyczną elementów nieparzystych.
[!!!] TERMIN REALIZACJI: do 15.11.06

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

0

200zł i masz zrobiony a jak ci nie pasuje to się weź za naukę leniu śmierdzący!!!

0
tymOn napisał(a)

Witam wszystkich!

Potrzebuje pilnie waszej pomocy! Do zrobienia mam program w c++

[!!!] TEMAT:
Program wczytujący 30 elementów z klawiatury i podający w wyniku średnią arytmetyczną elementów nieparzystych.
[!!!] TERMIN REALIZACJI: do 15.11.06

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

Liczę na Twoją szybką i perfekcyjną wpłatę na moje konto. Ten post to czysta kpina. :-[

0

Nie nabijajcie sie tak :P To chyba pierwszy post z tak odlegla data realizacji :) Zazwyczaj to na jutro... :D

pozdrawiam
johny

0

Tu masz kod programu:

var
    tymON:osoba;

begin
    if tymON.cechy_charakteru = 'Śmierdzoncy leń' then
        if wątek not in_subforum_praca
            begin
                zwała();
                while not wątek_wyrzucony_do_kosz do
                    pojechanka(random_forum_usr)
            end
        else
            begin
                zwała();
                zlecenie(tymON, desperat_forum_usr);
            end;
end.
0

Ale on chcial w c++ ;-)

0
int main(void)
{
struct TOsoba Osoba = tymOn;

if (Osoba.cechy_charakteru  ==  'Śmierdzoncy leń')
 if (watek != subforum_praca)
    {
     zwala();
     while !(watek_wyrzucony_do_kosz)
     {
      pojechanka(random_forum_user();
     }
    } else
    {
     zwala();
     zlecenie(Osoba, desperat_forum_user);
    }
 return 0;
}

Tłumaczone na szybko, bez kompilatora.

P.S.

MisiekD, strasznie drogi jesteś. Ja to za 199.99 zrobię :>

Ten atek powinien w dziale humory się znaleźć :)

0
tymOn napisał(a)

Sam program nie jest zbyt trudny w realizacji, jednak sam nie mam ogolnie pomysłu jak go zrobic, licze na waszą szybką i profesjonalną pomoc

Czekam! ;-)

Podsune ci pomysł:

tablica, ulubiona pętla (for, while), liczbe nieparzystą łatwo rozpoznać, bo dzieląc ją modulo 2 daje wynik 1 ( wc operacja modulo to %) i to chyba wszystko czego potrzebujesz. Wczytywanie danych z klawiatury to scanf, wyświetlanie printf... wiecej pomysłów już nie mam. Chyba że wolisz gotowca, to moge podac jeszcze numer konta.

0

Proszę sie zachowywac profesjonalnie kod Pana Oleksego trzeba nieco poprawić
brak jescze definicji paru funkcji ,na razie dopisałem jedną :-D :

#include <string.h>

struct TOsoba {
                 char*cechy_charakteru ;
                 int typ    ;
               } ;
//---------------------------------------------------------

int desperat_forum_user = 0 ;

int Ile_Kasy ;
//---------------------------------------------------------
void zlecenie(TOsoba* o , int param )
{

if( param == desperat_forum_user )
{ 

if ( 0 == (strcmp(o->cechy_charakteru,"Śmierdzoncy leń") ))
{

   Ile_Kasy = 199 ;

}

}

}

//-----------------------------------------------------------         

int main(void)
{
 TOsoba Osoba = {"Śmierdzoncy leń",desperat_forum_user} ;

if ( 0 == (strcmp(Osoba.cechy_charakteru,"Śmierdzoncy leń") ))

 if (watek != subforum_praca)
    {
     zwala();
     while !(watek_wyrzucony_do_kosz)
     {
      pojechanka(random_forum_user();
     }
    } else
    {
     zwala();
     zlecenie(&Osoba, desperat_forum_user);
    }
 return 0;
}
0

Syntax error: pojechanka(random_forum_user();

:P

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0