Proste zadanko.

2006-12-12 17:40
Heskey
0

Zrobic 2 funkcje typu bool. Jedna ma zapisywac znaki do pliku, a druga ma wczytac stworzony plik, linijkami wybrac cyfry i wpisac do tablicy n*n

Pozostało 580 znaków

2006-12-12 17:57
0

Rzeczywiście, jakieś wyjątkowo trudne nie jest. Raczej się z tobą zgodzę, że proste.

Pozostało 580 znaków

2006-12-12 17:58
0

No i? Chciales nam sie pochwalic, ze taki zrobiles; wyzalic, ze taki musisz zrobic; powiedziec, ze zaraz taki bedziesz robil?


You need to learn how to walk
before you can run

Pozostało 580 znaków

2006-12-12 18:30
0

Podoba mi się to zadanie. To naprawdę fajne zadanie <lol>


Pozdrawia DzieX

int getRandomNumber() { return 4; }

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0