Instalowanie TensorFlow.

0

Jak zainstalować moduł TensorFlow? Python obojętnie jaki. Co jest potrzebne?
Poradzicie coś?
Windows 10 x32.

0

niepokoi mnie te Twoje x32 bo na stronie jest napisane: "TensorFlow is tested and supported on the following 64-bit systems"

0
jvoytech napisał(a):

niepokoi mnie te Twoje x32 bo na stronie jest napisane: "TensorFlow is tested and supported on the following 64-bit systems"
No właśnie.

1
xenix33 napisał(a):

No właśnie.

Może dałoby radę zrobić update do 64-bitowej wersji?
https://www.howtogeek.com/228042/how-to-switch-from-32-bit-windows-10-to-64-bit-windows-10/

0

Nie wiem czy zainstalujesz tensorflow na 32 bitach.
Jeżeli masz zainstalowanego pipa i dodanego Pythona do zmiennej PATH to włączasz cmd i po prostu wklepujesz "pip install tensorflow".

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1