problem z pobraniem LXML pycharm

0

witam mam problem z instalacja lxml w pycharmie. W załączniku wysyłam zdjęcie z błędem.

0

Próbowałeś "proponowanego" rozwiązania [proposed solution]?

0
lion137 napisał(a):

Próbowałeś "proponowanego" rozwiązania [proposed solution]?

tak

1

I co, zainstalowało się, nie? Jakie błędy teraz?

0
lion137 napisał(a):

I co, zainstalowało się, nie? Jakie błędy teraz?

niby sie zainstalował ale nadal go tutaj nie ma. zdj załączniktitle

0

Jak się zainstalował dla tego samego interpretera, to powinno chodzić.

0
lion137 napisał(a):

Jak się zainstalował dla tego samego interpretera, to powinno chodzić.

jak spradzic czy do dobrego zainstalwałem bo teraz cos zrobiłem i wgl komenda pip mi juz nie działa

1

Zobacz jaki jest interpreter w PyCharmie, a potem Sobie w bashu Wpisz which python, albo python3 zależy jakie Masz tam aliasy.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1