Przechodzenie do konkretnego miejsca w aplikacji w pythonie

0

Od niedawna borykam się z problemem dotyczącym przechodzeniem do konkretnego miejsca w aplikacji. Jestem początkujący i wiem że należy pokombinować z funkcjami ale cokolwiek zrobię to mi się nie udaje. Może ktoś z was wie jak to zrobić i mógłby mi pomóc.

0
def foo():
    print("hello, world!")

foo()
foo()
foo()

łatwiej będzie ci pomóc (a tobie pewnie łatwiej będzie zrozumieć) jak napiszesz, co chcesz osiągnąć :)
robiłeś/robisz jakiś tutorial/książkę do pythona?

0

Dzięki, po samym tym co mi tu napisałeś już problem rozwiązany. Najlepsze forum :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1