Szukam osoby do pomocy

0

Witam,
Szukam osoby, która potrafi programować w pythonie oraz zna temat grafów. Mam problem z programem oraz byłbym wdzięczny o drobną pomoc w naprowadzeniu jak napisać dalszą część programu.

1

napisz tutaj o co chodzi. Chyba, ze chcesz by ktos zrobil za Ciebie wszystko w takim razie pytanie ile placisz?

0

Mam taki program. Sprawdza on stopień grafu i wierzchołków. Muszę dalej napisać aby sprawdził czy graf jest spójny, czy jest Eulerowski oraz wypisać ciąg Eulera. :)

0

Pomoże ktoś?

0

Ale z czym dokładnie? I przy okazji czytałeś https://pl.wikipedia.org/wiki/Cykl_Eulera ? ;]

0

Jak napisać dalej bo nie wiem..:/

2
print('\nWitaj. Dzieki temu programowi po podaniu odpowiednich informacji otrzymasz informacje \no stopniu wszystkich wierzcholkow oraz stopniu grafu.\n')

print "A oto wynik koncowy moich obliczen:"

Uwielbiam kod studenciaków.

0
datdata napisał(a):
print('\nWitaj. Dzieki temu programowi po podaniu odpowiednich informacji otrzymasz informacje \no stopniu wszystkich wierzcholkow oraz stopniu grafu.\n')

print "A oto wynik koncowy moich obliczen:"

Uwielbiam kod studenciaków.

Problem?

0

Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu

0

Ale czego dalej nie wiesz? Nie wiesz jak sprawdzić spójność grafu? Nie wiesz jak znaleźć cykl Eulera? Nie wiesz jak sprawdzić czy cykl w ogóle istnieje?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1