[php] zapisz pliku na serwerze

0

poszukuje kodu ktory zapisal by plik na serwerze bez sprawdzania jaki on jest

0

tzn upload ?
Jeśli tak to masz:

if(!is_uploaded_file($_FILES[plik][tmp_name])){
    echo "Musisz wybrać jaki? plik! "; 
} else
//Sprawdzamy czy nie ma błędów
if($_FILES[plik][error] != 0){
    echo "Wyst?pił bł?d podczas przesyłania pliku! SprawdĽ czy plik posiada odpowiedni? wagę i spróbuj ponownie!"; 
} else {
//Dotarli?my tutaj to wszystko jest OK = UPLOAD
if(move_uploaded_file($_FILES[plik][tmp_name], "./".$_FILES[plik][name])){
    echo "Plik wrzucono pomy?lnie! ";
}else{
    echo "Wyst?pił nieoczekiwany bł?d podczas kopiowania! "; }
} //koniec wrzucania

//edit: Sorki troszke nie dorobiłem, kopiowałem kod z jednego pliku, który wrzucał tylko obrazki

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0