[phpBB] Logowanie uzytkowników

0

na forum wbił nam się hacker poczym wgralismy poprzednia bazę od nowa i od tamtej pory połowa uzytkowników nie może sie zalogować !!! co ztym zrobić ???

Coś takiego się pokazuje !!

Error in obtaining userdata

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Nieznana kolumna 'user_login_tries' w field list

SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM phpbb_2users WHERE username = 'radek'

Line : 65
File : login.php
0

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie !!

PansuR napisał(a)

Nieznana kolumna 'user_login_tries' w field list

Wiesz od tego są błedy żebyś wiedział o co chodzi. Tak jak napisało: Nieznana kolumna (nie ma takiej kolumny w tabeli).

Stwórz w tabeli: 'phpbb_2users' kolumne 'user_login_tries' [!!!]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1