[php] PHP Nuke 7.8 + patch 3.1

0

Mam PHP Nuke 7.8 + patch 3.1

teraz musze jeszcze to zrobic:

Important notes relating to Nuke Patched 3.1 and above:
1- If you want right side blocks to appear in third party add-ons change:
In Modules:
index = 1;
to:
define('INDEX_FILE', true);
In Themes:
if ($index == 1) {
to:
if (defined('INDEX_FILE')) {
2- Additional changes for third party add-ons:
if ($mainfile == 1) {
should be changed to:
if (defined('NUKE_FILE')) {
if ($module == 1) {
should be changed to:
if (defined('MODULE_FILE')) {
if ($footer == 1) {
should be changed to:
if (defined('NUKE_FOOTER')) {
if ($header == 1) {
should be changed to:
if (defined('NUKE_HEADER')) { 

ale nie wiem zbytnio
moze mi ktos przetlumaczy, wytlumaczyc?

ps. jesli to nie ten dzial to przeprasza.. ale wydaje mi sie ze mozna do tego bo jest to PHP ;)

0

masz pozmieniać kod na taki jaki masz podany

0

w tym problem ze nie wiem dokladnie w jakich plikach
bo moja znajmosc jezyka angielskiego jest na niskim poziomie

0

to nie jest wytłumaczenie. Słownik w łape i jedziesz, poza tym tam masz wyraźnie napisane co i gdzie

0
SebaZ napisał(a)

to nie jest wytłumaczenie. Słownik w łape i jedziesz, poza tym tam masz wyraźnie napisane co i gdzie

jasne.. dzieki za twoj wielki wysilek!!
[rotfl]

0

wiesz, nie ma za co... nie mam obowiązku robić za Twój słownik, a podpowiedziałem Ci co zrobić to ty na mnie z zebami

Naucz się kultury

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1