Php3, HTML, MySQL, Pascal

Odpowiedz Nowy wątek
2002-03-11 20:11
Solitary
0

Jeśli potrzebuje ktoś pomocy w php3, htmlu, mysqlu, pascalu to zapraszam do korespondencji, obiecuję odpisac na wszystkie e-maila ktore do mnie dotrą.

Pozdrawiam,
Solitary--Dariusz Szyłko (Solitary)

Pozostało 580 znaków

2002-03-11 21:42
rco_99
0

Może kiedyś zrobię swoją stronę WWW zastanawiałem się, czy nie właśnie na Php3.
Czy w php można dołączać animowane przyciski zrobione na Flashu.
POzdrowienia.--Marco_99

Pozostało 580 znaków

2002-03-11 21:44
solitary
0

arco_99 [mailto:[email protected]] w dniu 11.3.2002 21:42 napisal:
Może kiedyś zrobię swoją stronę WWW zastanawiałem się, czy nie właśnie na Php3.
&gtCzy w php można dołączać animowane przyciski zrobione na Flashu.
&gtPOzdrowienia.
&gt
&gt--
&gtMarco_99

szczerze mówiąc nie jestem pewien, nigdy ich nie dołączałem....--Dariusz Szyłko (Solitary)

Pozostało 580 znaków

2002-03-11 21:51
wojtas
0

solitary zastanow si o czym piszesz :-)

czy do html'a mozesz dolaczyc animowane pliki (nie musisz odpowiadac)

PHP jest jezykiem skryptowym ktory osadzasz wewnotrz html'a
PHP nie nazuca zadnych ograniszen na html a tylko rozszerz jego mozliwosci

polecam lekture php www.php.org

ps php.org nie zaleca stosowania php3 ze wzgledu na luki w bezpieczenstwie modulow
i przyszle rozszerzenia standardu - aktualna wersja PHP to PHP4 (wersji nie pamietam)

wojta$--Lets make linux better :-)

Pozostało 580 znaków

2002-03-12 10:03
solitary
0

wojtas [mailto:[email protected]] w dniu 11.3.2002 21:51 napisal:
solitary zastanow si o czym piszesz :-)
&gt
&gtczy do html'a mozesz dolaczyc animowane pliki (nie musisz odpowiadac)
&gt
&gtPHP jest jezykiem skryptowym ktory osadzasz wewnotrz html'a
&gtPHP nie nazuca zadnych ograniszen na html a tylko rozszerz jego mozliwosci
&gt
&gtpolecam lekture php www.php.org
&gt
&gtps php.org nie zaleca stosowania php3 ze wzgledu na luki w bezpieczenstwie modulow
&gti przyszle rozszerzenia standardu - aktualna wersja PHP to PHP4 (wersji nie pamietam)
&gt
&gtwojta$
&gt
&gt--
&gtLets make linux better :-)

wiem o tym, chociło mi o jakieś typowe polecenia które wstawiają obrazek np. w php mozesz tworzyc obrazki nie majac ich zapisanych, chodzilo mi o funkcje tego typu.--Dariusz Szyłko (Solitary)

@MSM (wybieram Cię) tu jest jeszcze starszy :D - TomRiddle 2012-09-26 21:43
masz, zdradzę Ci supertajny trick na szukanie starych wątków: http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=1 ;] Możesz teraz spamować we wszystkich najstarszych wątkach :] - msm 2012-09-26 22:01
Nie ma, lepiej kliknąć "Forum" > Sortuj wg. "Ostatni Post"; teraz wystarczy znaleźć pierwszy taki który nie jest w archiwum, i już mamy najstarszy. Czyli chyba ten w którym teraz piszemy. - TomRiddle 2012-09-26 22:05
No ja bym mógł napisać komentarz w archiwum wygrywając ten pojedynek, dziękuję za uwagę ;] - msm 2012-09-26 22:12

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0