[php]Post-Nuke 0.750 GOLD

0

Mam taki problem . Podczas administrowania serwisem www.programisci.boo.pl czasami pojawia mi sie jak chce wejsc do administracji bład : Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/accounts_c/computerman/public_html/includes/pnBlocks.php on line 69 , albo jak dodaje jakis plik to mi pisze ze nie jestem autoryzowany :-( Czy ktoś mi może doradzić jak temu zapobiec ??

0

dobre programiści i na post nuke ?? sami swojego cmsa nie możecie zrobić??

0

wg mnie PostNuke jest dobrym CMS-em i idealnie nadaje sie na tą stronę , więc po co pisać swojego skoro ten jest dobry i w miarę bezpieczne ??

0

hehe.. widze ze twoja nowa strona jest równie udana jak http://freesql.cba.pl/ :P :D

A co do tematu to pokaż linijke 68 i 69 albo lepiej cały plik, inaczej trudno cokolwiek powiedzieć.

0

hehe.. widze ze twoja nowa strona jest równie udana jak http://freesql.cba.pl/

Ten sie smieje kto sie smieje ostatnio bo za niedługo będzie można już db zakładać !!!!

0
server-side napisał(a)

hehe.. widze ze twoja nowa strona jest równie udana jak http://freesql.cba.pl/

Ten sie smieje kto sie smieje ostatnio bo za niedługo będzie można już db zakładać !!!!

łał [green]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1