[js] Wysyłanie maila - bez PHP

0

Witam. Czy jest możliwość zrobienia formularza do polecenia strony, bez użycia PHP? Najlepiej w JS. Muszą być 2 pola tekstowe(E-Mail odbiorcy i Podpis). Nie chcę, żeby otwierał mi sie program pocztowy. E-Mail musi zostać wysłany ze strony. Może są jakieś serwisy, które to umożliwiają?

0

Tak po prostu tego zrobić się nie da. Ale owszem, są serwisy, które oferują takie coś. Poszukaj w google pod hasłem 'form 2 email'.

//Dopisane

Można to zrobic w JavaScript...

Hmm, jak? :> O ile mi wiadomo, to nie można :>.

0

np.: http://www.strefazso9.pl/form2mail/index.php - ogólnie chodzi o to żeby w Google wpisać form2mail albo form-to-email itp...

0

Można to zrobic w JavaScript... Nigdy sie tym nie zajmoałem, zawsze robie rzeczy w php...

do php służy tylko jedna funkcja - mail() :) Poszukaj, znajdziesz :] Polecam PHP ;)

0
virus_jc napisał(a)

Można to zrobic w JavaScript...

Zaciekawiłeś mnie virusie :) i jak ty to sobie wyobrażasz w JS ?

0
piechnat napisał(a)
virus_jc napisał(a)

Można to zrobic w JavaScript...

Zaciekawiłeś mnie virusie :) i jak ty to sobie wyobrażasz w JS ?

a no prosto:

function wyslij(tresc){
self.location='http://jakas.strona.umozliwiajaca.to/wyslij.php?tresc='+tresc;
}

;P :D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1