[php]jak wyswietlic strone sms.idea.pl ?

0

mam taki kod w php



//naglowek 
$nagl = "Host: www.idea.pl \r\n";

//cale dane get + nagl zeby zdobyc JSSESIONID
$data = "GET /sms HTTP/1.0\r\n".$nagl."\r\n\r\n";

//otwieram strone na porcie 80
$sock = @fsockopen('www.idea.pl', 80);

//wysylam zapytanie do serera
fputs($sock, $data); $html = "";

//dopoki serwer odpowiada zbieram dane do stringa $html
while(!feof($sock)) $html .= fgets($sock, 4096);

//zamykam port
fclose($sock);

echo $html;

po wykonaniu wyswietla mi sie strona tak jakbym w przegladarce wpisal
www.idea.pl
a cche zeby sie wyswietlila strona
www.sms.idea.pl
i nie wiem jak otworzyc te wlasnie strone ?

0

W moim mniemaniu jeżeli chcesz się połączyć ze stroną www.sms.idea.pl to powinieneś jako hosta wybrać właśnie tą stronę

$nagl = "Host: www.sms.idea.pl \r\n";
$data = "GET / HTTP/1.0\r\n".$nagl."\r\n\r\n";
$sock = @fsockopen('www.sms.idea.pl', 80);

GET /sms - to jest próba otworzenia www.idea.pl/sms/sms

Przetestuj, może pójdzie :)

0

tak tez zrobilem to wyskakuje

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/widmo/public_html/wap/prostytutka.php on line 18

eh nie mam juz pomyslow

0
zzz napisał(a)

prostytutka.php
Bo "*" nie może być nazwą pliku [rotfl] [rotfl]

0

marooned :)))))))))))

ale masz moze pomysl co z tym zrobic?

0

nie ma hosta www.sms.idea.pl a tylko sms.idea.pl

jak masz jeszcze jakieś pytania odnośnie tego to poszukaj skryptu bramki sms, bo tego jest na pęczki w google i zobacz co robisz źle

0

nie ma hosta www.sms.idea.pl to raz
a dwa w nagłówku brakowało informacji o przeglądarce (inaczej zwracał jakąś inną stronę)

działające rozwiązanie

$data = "GET / HTTP/1.0
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98; Win 9x 4.90; .NET CLR 2.0.40607)
Host: sms.idea.pl

";

$sock = fsockopen('sms.idea.pl', 80);

if ($sock)
{
fputs($sock, $data); $html = "";

while(!feof($sock)) $html .= fgets($sock, 4096);

fclose($sock);

echo $html;

}

Hehe, nie ma jak to dobry siffer (snif snif ;) )

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1