Pomocy, JS+PHP zaawansowane

Odpowiedz Nowy wątek
2004-05-09 18:44
0

Witajcie.

Moze ktos pomoze mi rozwiazac problem
PHP+Interbase+JS

<? skrypt logowania do bazy danych
  - pobranie pytan
  - wyswietlenie pytan i odpowiedzi
  - wyswietlenie buttona
?>

button jeszcze raz jakby odswieza strone tylko ze przesyla zmienna z formularza hidden ktora jesli istnieje skrypt nie pobiera juz pytan ale zapisane wczesniej do tablicy numery odpowiedzi sprawdza z tymi poprawnymi w bazie danych.

Wszystko chodzi, ale musze ograniczyc czas odpowiadania na pytania do 20 minut.

Mam f-cje w js ktorea wstawilem do body Onload i w pasku statusu odlicza mi od tych 20 minut..

Jak teraz zrobic aby po uplynieciu tego czasu wywolac nie tylko funkcje sprawdzania odpowiedzi ale przeslac szereg zmiennych takich jak nr, testu, nr ucznia, haslo do bazy danych, numery zaznaczonych inputbox'ow (znajduja sie w tablicy).

ktos ma pomysl, bardzo mi zalezy na tym

// http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=35681 - ŁF


Novitius

"If You come with nothing, You leave with nothing..."

Pozostało 580 znaków

2004-05-09 19:20
0

Mam f-cje w javie ktora wstawilem do body Onload i w pasku statusu odlicza mi od tych 20 minut.

Wow - człowieku - jak tego dokonałeś??? Nikt z obecnych na tym forum nie umie wstawić funkcji w Javie do Onload (a może czegoś nie wiem). Weź no ty napisz artykuł na ten temat. To bardzo ciekawa kwestia.


Pozostało 580 znaków

2004-05-10 01:11
ŁF
0

w js to by było nazwa_formularza.submit(); ale w javie to nie mam pojęcia :>


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0