Dlaczego ta tablica nie tworzy się i mam błąd

0

Dlaczego ta tablica nie tworzy się i mam błąd:

Serwer serwer2133356.home.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500

if (!$link)
{
echo 'Błąd: : Połączenie z bazą danych nie powiodło się. Spróbuj jeszcze raz później.';
exit;

}


$item_array = array 
(

"item_name"  => $_POST["hidden_name"],
"item_price" => $_POST["hidden_price"],
"item_quantity" => $_POST["quantity"]

);


else


{
echo '<script>alert("Item already added")</script>';
echo '<script>window.location="index.php"</script>';


}
4

Boshe...

Zobacz sobie to else, to znajdziesz problem.

3

Chciałbym zwrócić uwagę na to, do jakich rozmiarów urósł "scam" home.pl: https://home.pl/hosting/
Najprostszy hosting: 49,08zł za pierwszy rok.
Potem sobie możesz odnawiać na kolejne lata za 639,60zł...

@adamon: jeśli to Twój hosting, to nie daj się nabrać na przedłużenie umowy. Jest dużo ofert, które nie oszukują w ten sposób. Sądząc po Twoich poczynaniach, pewnie nie będzie Ci potrzebne aż 70GB przestrzeni itd. Oni specjalnie wrzucają w ofertę rzeczy, których większość klientów nie potrzebuje (nigdy nie wykorzysta nawet 10%), żeby uzasadnić wysoką cenę.

Ja używałem ostatnio MyDevil: https://www.mydevil.net/oferta.html

3

Pytanie zasadnicze, czy to co wkleiłeś nie jest jakimś wycinkiem kodu. Jeśli tak, tradycyjnie prośba o wklejenie wszystkiego.
Tu poza tym co napisał @serek może być więcej problemów. Najlepiej czytać logo błędów i komunikaty. Czy u Ciebie też przy tym kodzie jakieś się pojawiają?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1