"Unknown: skipping numeric key" w pętli foreach

0

Witam.
Posiadam taką pętlę:

$i = 1;
foreach ($songs as $song){
	(...)
	$i++;
}

Wszystko działa jak należy, jednak na samym dole strony z każdą pętlą generuje się taki komunikat:
Notice: Unknown: Skipping numeric key 1 in Unknown on line 0, gdzie liczba po key wynosi $i.
W całym anglojęzycznym internecie nikt nie poruszył takiego problemu, może w polskim ktoś pomoże? :)

0

Nie wiem co mi głowę zamroczyło jak patrzyłem na te wątki, myśląc, że problem mnie nie dotyczy (jak gdybym nie używał w pętli zmiennych sesyjnych) :') Nie mam pytań, uznajmy, że tego wątku nie było :)

Patryk27 napisał(a):

https://stackoverflow.com/questions/18797251/notice-unknown-skipping-numeric-key-1-in-unknown-on-line-0

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1