Buforowanie poza localhost

0

Cześć. Piszę skrypt który w pętli wypisuje pewny tekst w wielu liniach, na podanej zasadzie:

foreach($object->content as $items) {
   echo $items->text;
}

Po localhost działa bez problemu próbowałem wielu sposobów ob_flush, flush po tekście. Obecnie mam ustawione output_buffering = 4096 ale tez wyłączałem ten bufor (Off) w php.ini.
PHP wersja 7.0.10 z pudełka wamp64 cały serwer stoi na Windows na razie. Ktoś mi powie jak ustawić konfiguracje tak aby z zewnątrz nie było problemów z buforowaniem ?

Dziękuje za pomoc.

0

Tekst może być buforowany jeszcze przez serwer oraz przeglądarkę.

0
Patryk27 napisał(a):

Tekst może być buforowany jeszcze przez serwer oraz przeglądarkę.

Sprawdzałem na wielu zewnętrznych komputerach i jest tak samo. nawet na moim lokalnym localhost działa, natomiast wchodząc po IP już nie wyświetla na bieżąco działania skryptu.

Z poważaniem,

0

forach a nie foreach ?

0
czysteskarpety napisał(a):

forach a nie foreach ?

Tak oczywiście pisałem z palca poprawiłem :-).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1