Framework PHP na hosting współdzielony a'la homeDotPl

0

mam podobny temat co @mr_jaro w 2015 roku KLIK

Czy ten Lumen dziś rzeczywiście kiszka?
Czy Yii2 - ktoś z Was robił coś w nim i na hosting zwykły wrzucał?

Czy może coś innego przyjemnego ? CakePHP czy CI? to już zaszłości ale może szybkie?

@mr_jaro - na czym w końcu to napisałeś?

0

z CI korzystam i daje radę do mniejszych rzeczy + wystarczy zaledwie php5, Laravel po kilku zmianach (htaccess) zainstalujesz na współdzielonym, ale na zasadzie eksportu gotowego już projektu, bo będzie problem z composerem, artisanem itp.
Lumen to w zasadzie mniejszy Laravel, Yii2 też zyskuje popularność+dobra integracja z ajaxem, cakephp starszy ale do pomniejszych tez styka

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1